Aktywne Wpisy
Gours +601
Kilka minut temu dodałem post, w którym wyraziłem szok po obejrzeniu fragmentu filmiku kanału Dla Pieniędzy na temat Tuska. Bardzo agresywny i kłamliwy wobec Tuska, w skrócie i delikatnie rzecz ujmując. Poszperałem dalej - okazało się, że typ jest sponsorowany przez CPK - jeden z jego filmów jest oznaczony.
To jest po prostu szok. Spółka CPK z pieniędzy podatników sponsoruje youtubera, który szkaluje na całej linii Tuska. W najnowszym filmiku masa nawiązań
To jest po prostu szok. Spółka CPK z pieniędzy podatników sponsoruje youtubera, który szkaluje na całej linii Tuska. W najnowszym filmiku masa nawiązań
źródło: IMG_3139
Pobierz
gacek_w +1
Gdybyście mogli grać tylko w jedną grę przez dłuższy czas (np. pół roku), jaka gra by to była? U mnie (jednak) Minecraft.
#gry #pcmasterrace #playstation #xbox #switch
#gry #pcmasterrace #playstation #xbox #switch

O Świrosławie Polskęzbawie:
"Ten bezwzględny i wyrachowany oszust, z bardzo podejrzanej rodziny konfidentów komunistycznych wystawia na eksponowane stanowiska najgorsze szumowiny, łotrów i przestępców, choćby pana Piotrowicza, komunistycznego prokuratora, czy pana Brudzińskiego, złodzieja, wyrzuconego za złodziejstwo ze szkoły.
Trudno darzyć zaufaniem reżim, którego minister, Mariusz Kamiński jest przestępcą, zaś osoba pełniąca funkcje prezydenta, łamiąc konstytucję, uniemożliwia osądzenie tego człowieka. Ta sama osoba, nazywana prezydentem, bez żadnych obaw i skrupułów wielokrotnie łamie konstytucję. Czy to oznacza, że wie coś, co umożliwia mu uwolnienie się od obawy o swą przyszłość? Pani, mająca teoretycznie pełnić rolę premiera, kłamie w żywe oczy w Parlamencie Europejskim, bredząc przed parlamentarzystami propagandowe banialuki i dowodząc, że demonstracje przeciwko łamaniu demokracji są dowodem, że demokracja rozkwita. Zaś cały świat doskonale wie, że figuranci, zwani „prezydentem" i „premierem" tak naprawdę o niczym nie decydują. A świat decyzji, obecnych i przyszłych, kryje się w mroku umysłu jednego, nienawistnego i nieprzewidywalnego Gnoma."