Aktywne Wpisy

janek_m +16
Nie wiem, czy to tylko moja głowa, czy faktycznie świat oszalał, ale odnoszę wrażenie, że nagle picie alkoholu stało się... passé. Nie mówię o patologicznym chlaniu na umór – to wiadomo, że słabe. Ale teraz nawet lampka wina do kolacji to dla niektórych powód do moralnej krucjaty.
I wiecie co? Śmieszy mnie to. Bo wygląda to trochę jak nowe religie. Ludzie, którzy jeszcze parę lat temu robili „kreskę” na imprezie i wciągali wszystko
I wiecie co? Śmieszy mnie to. Bo wygląda to trochę jak nowe religie. Ludzie, którzy jeszcze parę lat temu robili „kreskę” na imprezie i wciągali wszystko

BobrowieckiHuop +46

UWAGA, cebulaki, abonenci upc:
Zrywać umowy i renegocjować abonamenty, tylko na to czekałem.
A może ktoś z Twoich kolegów wie czy aktualnie w UPC jest coś lepszego niż WRU XX ? :)
Zadzwoń, powiedz ze rezygnujesz to ci coś zaproponują.
@szokrok: @matti05: Jak pracowałem to były zupełnie inne pakiety. Dzwońcie tylko najlepiej w godzinach wieczornych (po 20) bo podejrzewam, że teraz w normalnych godzinach (czyli właśnie koło
WRU XX:
źródło: comment_toD6oIOhfg9LXUhyQozWn9pYdobJBkoe.jpg
Pobierzhttps://www.dropbox.com/s/6x3y0w2j0if6et8/WRU%202014%203w1.pdf
@szokrok: A ok, nic mi to nie mówiło bo nie znałem usług utrzymaniowych. Natomiast z tego co kojarzę to przy czymś takim nie będą Ci raczej zbijać ceny ale mogą np. dać drugi
To by się zgadzało z tym co mam obecnie:
WRU XX
1. Pakiet Max Extra HD z nagrywarką (24 miesiące)
2. Pakiet Canal+ Premium Sport & Film+ 0 zł przez 1 m-c
Tak czy siak, to jest dobry moment aby się tego pozbyć. Z cesją takiej oferty też pewnie nie miałbym problemów, ale po co się w to bawić? :)
Kojarzysz czy w mojej sytuacji mogę zrezygnować z Canal+ czy może na to jest oddzielna umowa i to jest niezależne i muszę wypełnić
Placilem 139 pln za 120 MB i Pakiet MAX z nagrywarka plus telefon, z ktorego w ogole nie korzystalem.
Po zlozeniu wypowiedzenia dzwonili do mnie kilka razy.
Za ten sam pakiet TV i 60MB proponowali odpowiednio 110, 100, 90 a przed wczoraj 70 :)
Nie przyjalem oferty, wybralem Vectre :)
Komentarz usunięty przez autora