Wpis z mikrobloga

Co myślicie o gościach na siłce w odzieży kompresyjnej (obcisłe leginsy i obcisła koszulka). "Gejowskie" czy "whatever... nie interesuje mnie to co inni noszą"?

#mikrokoksy #silownia #modameska
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ethics: prosta zasada jak koleś jest dobrze porobiony to niech to pokazuje np: chodząc w takich ciuchach o jakich gadasz a np Janusz fitnesu z bebzone i Bf 30 % nie najlepiej chodzi w luźnych ciuchach bo tylko obrzydza innym. To taki analogizm do grubych bab w leginsach.
  • Odpowiedz
@ethics: Ja mam gdzieś jak ktoś wygląda, a takie ciuchy są przydatne, szczególnie zimą w dużych siłowniach gdzie ciężko się rozgrzać i pozostać rozgrzanym.
  • Odpowiedz
@ethics: Mam 'leginsy', w zimę na siłowni mam po 10 stopni więc się przydają, można do nich założyć też krótkie spodenki jak komuś wygodnie. Odzież kompresyjna jest do noszenia w odpowiednim celu. Z zapaśników i biegaczy też ktoś się śmieje, bo noszą obcisłe ubranie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ethics: kiedys smialem sie z tego do czasu az sam nie zalozylem krotkich spodenek- leginsow. Zajebista sprawa. Nic ci nie krepuje ruchow, nie zawadzisz sztanga o spodenki. Wygodnie i przewiewnie.
  • Odpowiedz
@ethics: ja kupiłem krótkie, elastyncze spodenki na siłownie po tym jak pękły mi na dupie dwie pary luźnych przy przysiadach. Polecam( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz