Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +172
Pije tego s--------a. Ale to dobre.
Nie ma lepszego #kefir i nawet z tym nie handlujcie
#oswiadczeniezdupy
Nie ma lepszego #kefir i nawet z tym nie handlujcie
#oswiadczeniezdupy
źródło: image_picker_7AFCC5D2-0A01-48DF-ABB4-3461FED47DAB-10105-0000021DD28CFD95
Pobierz
WildAnimal +304

#neuropa
dostałem kolejnego maila - podkreślam jeszcze raz: że też wam się chce :-)
----
Dzień dobry raz jeszcze,
przepraszam za takie wypisywanie któryś już raz z rzędu, ale niestety zmusiło mnie do tego Twoje zachowanie, jak również osób uczestniczących w dyskusji pod Twoim wpisem. Otóż chciałbym uprzejmie poinformować, że nie powinieneś publikować publicznie tamtej wiadomości - był to uprzejmy e-mail, w którym zwróciłem się o opanowanie swoich emocji na wodzy, jak również z drugiej strony, posiadania świadomości o obserwowaniu przeze mnie i mój zespół lewackich użytkowników portalu, z dodatkową informacją, że takie zachowania niedługo przejdą do historii.
No cóż, postąpiłeś inaczej publikując tę wiadomość - miałeś do tego prawo, ale czy miałeś do tego moralne prawo? Moim zdaniem nie, zwłaszcza kiedy spojrzy się na ton wypowiedzi osób komentujących ten wpis.
W związku z powyższym chciałbym poinformować, że wszystkie osoby, które udzielały się pod tym wpisem, jak również zaplusowały go, będą objęte naszym programem obserwacji. Szkoda, że swój błąd zrozumiecie wszyscy dopiero po fakcie.
Pozdrawiam
Przekazano:
1. RageKage vel. JasonLMcCabe
2. a/a
kody sprawy:
W4-32/741POZ4719/16 (ogólny)
W4-32/741POZ4719/16-RK (użytkownika JasonLMcCabe)
W4-32/741POZ4719/16-[dwu-trzyliterowy kod użytkownika z bazy - niejawne ze względu na przepisy dot. ochrony danych osobowych]
źródło: comment_V3YNCvi1ReLslv9nDk4W5VXNkawbiArR.jpg
Pobierz@Jason_L_McCabe: Straszna sprawa. Kto pisze takie rzeczy?
źródło: comment_oPYNjjaLzjpmeEckFVBo9KA9p3Y2HxF5.jpg
Pobierz#pdk
@flager:
Komentarz usunięty przez autora
@Jason_L_McCabe: poważna sprawa jak widać xD
Komentarz usunięty przez autora
@Jason_L_McCabe: xD xD jado te bagiety czy nie, bo jestem głodna