Aktywne Wpisy
Obiboq +47
Mam następujące pytanie związkowe, od kilku tygodni spotykam się regularnie z kobietą. Nie wchodząc w szczegóły to wszystko zmierza w dobrym kierunku, ale właśnie się dowiedziałem, że idzie na wesele z jakimś kolegą.
Wcześniej jak rozmawialiśmy nt. wesel to mówiła, że dostała propozycję, ale raczej odmówi, ale jednak okazuje się, że się zgodziła i teraz jej głupio nie pójść.
Dla mnie jej pójście tej dziewczyny na wesele z tym kolegą to koniec
Wcześniej jak rozmawialiśmy nt. wesel to mówiła, że dostała propozycję, ale raczej odmówi, ale jednak okazuje się, że się zgodziła i teraz jej głupio nie pójść.
Dla mnie jej pójście tej dziewczyny na wesele z tym kolegą to koniec
pieknylowca +386
Dlatego szczerze lepiej zapłacić 300zl za rokse i być obsłużonym po królewsku niż zapłacić tyle samo, stracić czas a potem zostać zablokowanym na tinderze. #p0lka #zwiazki #rozowepaski
Macie jakieś pomysły? (ʘ‿ʘ)
#gotujzwykopem #bojowkawege #domowki #wegetarianizm
poza tym jakieś typowe zakąski do piwka, alkoholu w ogóle?
@Aerials: To jest odpowiedź do powyższego pytania. Wegetarianie zjedzą warzywa i będą się cieszyć, ale niewegetarianie jeśli trafią na totalnie wegańskie jedzenie, to nie będą zadowoleni. Grzyby w panierce dadzą im namiastkę typowego dla nich smaku.
@ateibok: Aha, no to skoro tobie nie smakowały, to znaczy, że są #!$%@? XD #logikarozowychpaskow
Może jakieś wegańskie burgery? :)
To nie wiem . Nic nie jedzcie. Kameralne paluszki i kompot
@ateibok: Tak napisałaś. Potem dodałaś, że tobie po prostu nie smakowało. Teraz jeszcze piszesz, że każdy mięsożerca uzna jakiekolwiek wegańskie danie czy składnik za zły :D Nie wiem co jadłaś, nie wiem kto to przyrządzał, ale (może cię zaskoczę) - mięsożercy również sięgają po wegańskie jedzenie z własnej woli i wcale nie za karę.