Wpis z mikrobloga

@berserka: sami mięsożercy ale ja nie mam zamiaru kupować ani robić żadnego mięsa. poza tym nikt się nie spodziewa, że będę robić coś do jedzenia bo wpadają bardziej na piwo, więc jeśli coś zrobię, to tylko wegańskiego ((oo))
  • Odpowiedz
Tzn. nic oprócz mięsa nie jest zjadliwe?

@Aerials: To jest odpowiedź do powyższego pytania. Wegetarianie zjedzą warzywa i będą się cieszyć, ale niewegetarianie jeśli trafią na totalnie wegańskie jedzenie, to nie będą zadowoleni. Grzyby w panierce dadzą im namiastkę typowego dla nich smaku.
  • Odpowiedz
@Aerials: Logikę różowych widzę u Ciebie - nigdzie nie twierdzę, że są #!$%@?. Stwierdzam, że tanim kosztem można zrobić coś wegańskiego z grzybów, bo to mięsożercy z reguły lubią i akceptują.
  • Odpowiedz
Zrób boczniaki w panierce, żeby ludziom się wydawało, że jedzą coś zjadliwego.

@ateibok: Tak napisałaś. Potem dodałaś, że tobie po prostu nie smakowało. Teraz jeszcze piszesz, że każdy mięsożerca uzna jakiekolwiek wegańskie danie czy składnik za zły :D Nie wiem co jadłaś, nie wiem kto to przyrządzał, ale (może cię zaskoczę) - mięsożercy również sięgają po wegańskie jedzenie z własnej woli i wcale nie za karę.
  • Odpowiedz
@aaa_daa: Jak mnie odwiedza wegetarianin to dla niego jest cos specialnego, rozumiem, że nie je, spoko. Dlaczego tak nie podejdziesz do tematu? Skoro inni jedza mięso, to czemu na siłę chcesz, żeby jedli to co ty? No chyba, że tak bardzo chcesz eksponować swoje wege.
  • Odpowiedz