Wpis z mikrobloga

Dwójka obsciskujacych się facetow w autobusie. Caluski, przytulanki, ocieranki - ffu. Obrzydliwe i straszne. Bezlitosna plejada dziwakow.

I co ciekawe, mają ubrania dopasowane. Ich stroje sie dopełniają - ale nawet to świadczy na ich niekorzyść. Wolałabym nie widzieć.

#geje #dziwniludziewautobusie #ffu #dziwactwa #przygody #bordowpodrozy #bordowychodzizdomu
  • 144
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@simsoniak: Ja jak kiedyś jechałam pociągiem to siedziała taka para głuchoniemych i też nie wyglądali normalnie a usiedli naprzeciw mnie. Jeden wyglądał w miarę normalnie a drugi to serio jak babka. Fluid na ryju, różowe obcisłe rybaczki, koszulka z wycięciem w serek i jakieś bransoletki na rękach i co chwile tak n---------ł mrugając pedalsko rzęsami. NIe wiem czy to były pedały czy jacyś metro ale MAM TRAUMĘ. Więc... #iknowthatfeelbro
  • Odpowiedz
@StaryHipopotam: E, przestań po co się spinać. Polecam chrześcijańską postawę.

Słyszeliście, iż powiedziano: Oko za oko, ząb za ząb. A Ja wam powiadam: Nie sprzeciwiajcie się złemu, a jeśli cię kto uderzy w prawy policzek nadstaw mu i drugi. A temu, kto chce się z tobą procesować i zabrać ci szatę, zostaw i płaszcz. A kto by cię przymuszał, żebyś szedł z nim jedną milę, idź z nim i dwie.
  • Odpowiedz
@simsoniak: No to dobrze, że nie mieli obcisłych różowych koszulek bo by było gorzej ;D Ja jestem dość tolerancyjna. No bo niech sobie tam będą homo, niech biorą małżeństwa nawet niech sobie adoptują dzieci (bo i tak miałyby lepiej niż w rodzinie pato) ale fakt okazywanie sobie uczuć publicznie nie wygląda zbyt fajnie...

@stekelenburg2: Dlatego brzydcy ludzie nie powinni istnieć ;D
  • Odpowiedz