Aktywne Wpisy
xoxo900 +14
jestem tą mityczną szarą myszką, w szkole zawsze miałam dobre oceny, wzorowa uczennica, nigdy nie chodziłam na imprezy, siedziałam w książkach nawet w święta. Nie chodziłam na studniówki, miałam jedną koleżankę ze studiów, aktualnie zero znajomych. Jestem wycofana, małomówna.
Czy mam powodzenie u płci przeciwnej? Nie, nikt mnie nie podrywał oprócz jednego creepy kolesia, który kiedyś dosiadł się do mnie na studiach i podrywał mnie w cinge'owy sposób wypytując o to gdzie
Czy mam powodzenie u płci przeciwnej? Nie, nikt mnie nie podrywał oprócz jednego creepy kolesia, który kiedyś dosiadł się do mnie na studiach i podrywał mnie w cinge'owy sposób wypytując o to gdzie
AK-Optyk-Warszawa +968
#warszawa #okulary #optyk
Z okazji otwarcia nowego punktu robimy #rozdajo
Salon Optyczny AK
ul.Łodygowa 24A Galeria Łodygowa
03-687 Warszawa
ROZDAJO :
Spośród osób plusujących wylosuję 10.05.2024 o godzinie 18:00 , jedną osobę, która :
Otrzyma za darmo okulary korekcyjne. Jeśli będzie potrzebne badanie wzroku również będzie ono wykonane u nas.
Oprawa do wyboru każda z naszego asortymentu.
Soczewki z tworzywa z powłoką antyrefleksyjną.
Index 1,5 lub 1,6, lub 1,67 w zależności od
Z okazji otwarcia nowego punktu robimy #rozdajo
Salon Optyczny AK
ul.Łodygowa 24A Galeria Łodygowa
03-687 Warszawa
ROZDAJO :
Spośród osób plusujących wylosuję 10.05.2024 o godzinie 18:00 , jedną osobę, która :
Otrzyma za darmo okulary korekcyjne. Jeśli będzie potrzebne badanie wzroku również będzie ono wykonane u nas.
Oprawa do wyboru każda z naszego asortymentu.
Soczewki z tworzywa z powłoką antyrefleksyjną.
Index 1,5 lub 1,6, lub 1,67 w zależności od
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ktoś tak miał po tych lekach? To normalne? Wzięłam to drugi raz w życiu, ale za pierwszym razem czułam tylko jakby dosłownie cały świat spowolnił.
Komentarz usunięty przez autora
Świetnie. Wpadłaś może na pomysł, że katowanie sobie przewodu pokarmowego dawkami, które mogą bez problemu spowodować krwawienie to może być zły pomysł i warto wybrać się do lekarza?
Dodajmy jeszcze, że nadużywanie leków przeciwbólowych pogarsza migreny i sprawia, że zdarzają się częściej. Tramadol i inne opiaty mają znane
A nie był po terminie?
@MagnitudeZero: U tej mirabelki może faktycznie po prostu zawinił Tramal, ale fałszywe przebudzenia i świadome sny i tak istnieją. To nie mistycyzm tylko działanie mózgu. Ludzka rzecz.
Komentarz usunięty przez moderatora