Wpis z mikrobloga

@Peterov: to co ja mam powiedziec jak wyznaje zasade "trzech odcinkow"? tzn kazdemu serialowi daje trzy odcinki na pokazanie co potrafi. trzy godziny zmarnowalem na ta glupote.
  • Odpowiedz
@Darjo: @cielo: haha, to ja praktykuję 2 odcinki, ten odpadł po pierwszym.
Przecież 1 odcinek jest praktycznie najważniejszy, a to takie gimbo, że czułem zażenowanie.

Coś innego możecie polecić?
  • Odpowiedz
@cielo: Na prawdę, podziękuję. Nie chce :D
NIe widziałem, horrorów nie lubię. A i seriale to lubię takie które trwają, a nie już się skończyły. Czekam teraz na Suits, aż wyjdzie nowy odcinek.
  • Odpowiedz
@Peterov: no zalezy jakie gatunki lubisz - zobacz luther, the detective, the wire (to policyjne/detektywistyczne), orange is the new black (taki obyczajowo-komediowy troche), chicago fire (dramat, strazacy, te sprawy), brooklyn nine-nine (sitcomowy), mr robot (geekowski dramat/obyczaj), silicon valley (geekowski komediowy) itd itp
  • Odpowiedz
@cielo: Ale to logiczne, że ocena idzie w górę, bo przy oglądaniu zostają jedynie osoby, którym się poprzednie odcinki spodobały. Może i jest lepsze, wszyscy tak piszą więc jestem skłonny uwierzyć, ale pierwsze odcinki tak mnie zniechęciły, że nie mam zamiaru do tego wracać.
  • Odpowiedz