Aktywne Wpisy
ataeB +10
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
lajsta77 +158
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
Zima za oknem - wzięło mnie na wspominki i zajrzałem do foldera ze zdjęciami. Zdjęcie z czasów, gdy wyjazdy samochodem do Turcji (od Edirne, przez Stambuł, śródziemnomorskie kurorty, Diyarbakir, wschód Turcji, Van, okolice granicy z Iranem, czarnomorskie krajobrazy itp.) były miłe i bezpieczne.
Tu koreańska Elantra na polskich tablicach zaparkowana na tureckim wybrzeżu wpatruje się w grecką wyspę.
Mam jednak wrażenie, że właśnie koreańskie firmy idą trochę na skróty.. niby europejski styl i azjatycka niezawodność, ale jakoś to tak wszystko stanęło pośrodku. A czy samochód opa jest najładniejszy na rynku.. o gustach się nie rozmawia
Amerykanie
@desygnat: Już starsze hjundaje były bardzo porządne auta. Sąsiad praktycznie od nowości zjeździł starą sonate (chyba 98), i zezłomował tylko dlatego, że już blacha była praktycznie nienaprawialna.
2.0F
- brakuje 6 biegu na trasie (chyba ze masz silnik 2.7)
- no przydałoby się te 100 koni więcej :D
- wersja po 2 lifcie > wersja po 1 lifcie ........ > wersja przed liftem
Nie miałem z nim zadnych problemow, chyba ze jakies pierdoły ale
Komentarz usunięty przez moderatora