Aktywne Wpisy
mmmod +20
nie mogę iść do sklepu i powiedzieć żeby te p---y nie sprzedawały alkoholu mojej starej pijanej? marzenie ścietej głowy hm? aż zal dupe ściska bo całe osiedle wie że moja stara to pijaczka no i to oczywiste ze ktoś nie kupuje 300ml wódy dziennie na imprezke, będac 60 paroletnią kobietą, oby te p---y ze sklepy zdechły, dosłownie mam w dupie prawo konsumenckie, niech zdechną k---a na raka, jak moga to k---a robić
WolfSky +176
A oto Nasz wygrana!
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
#rap #muzyka #witchhouse (?)
to polecam też sprawdzić
UP też znam
@Gomusss: jego lubię bardzo ale raczej na trackach z bonesem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Gomusss: szukam ciągle.. ale już wszystkie kanały w podobnych klimatach mam przerobione prawie od deski do deski :| więc krąże w kółko już po tym jutubie, a niektóre rzeczy są asłuchalne, jakbym chciał jakiegoś hewi metalu to bym se odpalił behemota :DDD (chociaz bez słów same instrumentale są kosmiczne)
a co do mashupów to właśnie