Aktywne Wpisy
kiszczak +819
Mireczki pijcie ze mną kompot. Własnoręcznie zrobiłem siedzisko z palet na balkon. Dla niektórych to pewnie nic takiego, ale jestem po porażeniu czterokonczynowym, mam niewydolne serce, wątrobę i nerki. Dla mnie to wyczyn niczym zdobycie Mount Everest i jestem z siebie zajebiście dumny( ͡º ͜ʖ͡º)
#chwalesie #balkon
#chwalesie #balkon
monox12 +256
Najspokojnieszy kibic w Polsce w tym momencie
#mecz
#mecz
Jako że bardzo uwielbiamy zwierzaki, a niestety nie możemy mieć w biurze żadnego wykopowego futrzaka, dlatego staramy się dbać o zwierzęta, o które nikt nie dba, te niczyje, samotne, czekające w schronisku aż ktoś je przygarnie... (╯︵╰,)
I dlatego zorganizowaliśmy w biurze małą zrzutkę pieniędzy i kupiliśmy przysmaki dla zwierzaków z poznańskiego schroniska. W przygotowanej przez nas paczce znalazło się legowisko, karma dla psów i kotów, gryzaki, zabawki, itp. Paczkę już dostarczyliśmy do schroniska. Was również zachęcamy do takich akcji - organizujcie się w swoich miastach i wspólnie pomagajcie zwierzakom ze schroniska. Teraz zimą nasza pomoc jest im szczególnie potrzebna!
Korzystając z okazji, pokażemy Wam Antosię. Antosia jest przemiłą, sympatyczną kotką, która czeka na kogoś, kto ją przygarnie. Może jest wśród nas przyszły opiekun Antosi? ᶘᵒᴥᵒᶅ
#wykop #nazakrecie #koty #psy #zwierzaczki
Komentarz usunięty przez moderatora
@JanuszProgramista:
Przecież nikt z administracji wypoku nie je wieprzowiny z wiadomych względów ;]
@JanuszProgramista: Są zwierzęta do kochania i do jedzenia nie rozumiem twojego problemu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@JanuszProgramista: Twoim zdaniem mamy dokarmiać świnie a zjadać koty czy jak?
@JanuszProgramista: No przecież jak nie dokarmią wieprzowiny to nie będą jej mogli zjeść. Więc co to za insynuacje że niby nie dokarmiają wieprzowiny?