Aktywne Wpisy
wojciech-kozakiewicz +359
Wzywam ponownie @KRZYSZTOF_DZONG_UN Wybory były transparentne. Albo usuwasz konto, albo do końca życia będziesz dźwigał brzemię łgarza. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
uncle_freddie +237
Crvena Zvezda 1 - [2] Barcelona; Lewandowski
MIRROR: https://streamin.one/v/104fd123
#mecz #golgif #golgifpl #fcbarcelona #ligamistrzow
MIRROR: https://streamin.one/v/104fd123
#mecz #golgif #golgifpl #fcbarcelona #ligamistrzow
Od zakończenia równika musimy zacząć odliczać od 384 400, z tym że ja zostawiłbym tag #rowerowyrownik a koronnym argumentem jest to że wielu ludzi ma w świadomości gdzie wpisywać wycieczki rowerowe ale na pewno większosć z nich nie będzie wiedziała że będziemy teraz na innym tagu, nie znajdą nas tak łatwo a na pewno z początku, ja bym to zostawił w spokoju, po prostu liczyłbym od nowej liczby :) Ale to tylko moje zdanie, jeśli ktoś ma jakiś mocny kontrargument to śmiało, i jeśli ktoś jest na tak to niech też da znać albo chociaż zaplusuje czycoś +
Co do dystansu, tak dużo bo tylko do pracy i z pracy, ostatnio sporo jeździłem i muszę trochę odpocząć bo inaczej, jak mawiał mi pewien zawodowiec, ''c--j mnie strzeli i tyle z tego bedzie'' ;]
#rowerowyrownik
@maciejbo1: Ja widziałem dla właśnie dla #rowerowegorownika, ale nie łapie wszystkiego. Jak by to ładnie ustandaryzować, było by miło.
Wszyscy ogarnięci muszą pilnować żeby rzucić liczbę 384 400 do rownika co by płynnie przeszła ta zmiana :) Na pewno stanie się to jeszcze jutro :P
@Wiceps: Już lepiej jak zobaczy się odstępstwo od nich to informować takie osoby - ale nie można wymagać, jedynie zasugerować, żeby się zastosowano. Nic na siłę, bo to by nie miało sensu.
Myślę że lepiej napominać aż do skutku bo właściwie i tak w większości wpisy są takie jak trzeba. Ewentualnie można spisać zasady i odsyłać każdego niepoprawnego do wpisu z nimi :)
1. Tagowanie - nie używać niepotrzebnie #rower.
2. Jak zliczać - format danych i informacja aby liczenie odbywało się zawsze w pierwszej linijce.
3. Jedna wycieczka, jeden wpis - to by ułatwiło sprawę ludziom którzy chcieli by to ogarnąć skryptowo.
Komentarz usunięty przez moderatora