Wpis z mikrobloga

Jak wiemy ciężko się gra EK na MirkoOTS więc po rozmowie z @marahin jeśli odpowiednio dużo plusów będzie miał ten wpis to mój pomysł zostanie wdrożony.

Mam dwa pomysły.

1. Boty do skilowania(może tylko dla EK?)
2. 2/3 bramki tylko dla EK aby można było spokojnie wbić sensowny lvl

#mirkots
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@miniek91: Zdecydowanie 1. na pewno, zwłaszcza, że sprawdziłbym EK, gdy już zacznę grać. 2 Bramki zdecydowanie by wystarczyły, ale z tego, co widzę, to nie wszystkie moby są takie same, jak w oryginale.
  • Odpowiedz
@miniek91: Te bramki to chyba kiepski pomysl, bo po 1. generalnie ludzie sa fajni i nie kradna mobow, 2. nie bedzie mozna wejsc np z zaprzyjaznionym sorciem etc na respa. Raczej wieksze tereny, np zeby mozna bylo solowac hydre powoli i spokojnie zanim sciagnie kolejne.
  • Odpowiedz
@miniek91: Zrobić jakiś duży "domek" z dużą ilością łóżek i jakiś bot który daje każdemu pozwolenie żeby tam wejść. Każdy sobie wtedy wchodzi i robi skille na offline training. W ten sposob GM ma spokoj z knightami na kilka dni i w te kilka dni wprowadza nowe respy żeby było gdzie expić i zbierać EQ bo to jest największy problem z Knightami teraz, ze trudno o dobre EQ.
  • Odpowiedz
@miniek91: Mi np. udało się na początku odkupić domek za 120k więc mam łóżko i knight non stop skilluje a Druidem/MSem zdobywam jakieś śmieszne EQ. Widziałem, że teraz jakieś Demony wprowadzili więc będzie można kupować jakieś Demon Shieldy itd. ale ciągle jest trudno o dobrą b--ń (chociażby głupi Bright Sword)
  • Odpowiedz
@miniek91: Przydałyby się też Areny (wprowadzić nawet gotowy fragment mapy z RL+skrypty i dodać do tego jakiś prosty tunel którym można by tam dojść) i byłby spokój.
  • Odpowiedz