Aktywne Wpisy

Lewusx +686
24h do wyjścia.
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram
źródło: IMG_4876
Pobierz
Teuvo +95
podoba mi się na tym windows 11 że jak się zawiesi explorator plików i się go ubije przez task manager bo nic innego nie da rady zrobić to wtedy znika pasek zadań, menu start, pulpit i wszystko
lata mijają a windows wciąż to samo g---o
lata mijają a windows wciąż to samo g---o

Dla początkujących gitarzystów elektrycznych z całego serca mogę polecić grę Rocksmith 2014 - właśnie potestowałem, gra polega na tym samym co Guitar Hero jednak używamy do tego prawdziwego wiosła ( ͡° ͜ʖ ͡°). Do gry wymagany jest co prawda tzw. real tone cable, ale i bez niego istnieje w internecie sposób na podpięcie gitary normalnie poprzez line-in i i tak będzie działać znakomicie. Świetna sprawa nie tylko dla początkujących, można swoje ulubione kawałki doprowadzić do perfekcji, z widokiem postępu i inteligentnym sposobem nauczania (gra sama jest w stanie stwierdzić na jakim poziomie zaawansowania jesteś i sama pomaga w uczeniu się trudniejszych części). Można podpiąć zarówno elektryka jak i elektroakustyka i jechać z koksem. Podstaw takich jak sposób trzymania gitary, sposób chwytania i szarpania strun itd. co prawda gra nie nauczy, ale po opanowaniu elementarnej wiedzy gra z powodzeniem może zastąpić nauczyciela gry i wszelkie taby ściągane z netu. Polecam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_kKZdw2X62wtXsYoGSiXXLqVR9Oyh2lRL.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora