Aktywne Wpisy

Fizyk_Dawid_Pasieka +136
#gospodarka #polska #uniaeuropejska
Polska podwoiła PKB na mieszkańca od czasu dołączenia do UE, zbliżając się do średniej europejskiej.
Polska podwoiła PKB na mieszkańca od czasu dołączenia do UE, zbliżając się do średniej europejskiej.
źródło: 1000044173
Pobierz
Pytanie rynkowe: za ile byście wystawili taki zestaw na sprzedaż? Switch jest 1. generacji.
#nintendoswitch #switch #nintendo
#nintendoswitch #switch #nintendo
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Link: http://www.aliexpress.com/item/For-Xiaomi-Mi4i-Clear-TPU-Case-Xiaomi-Mi-4i-Original-Nillkin-0-6mm-Slim-Design-Nature/32384022734.html
Zamówiona: 21.12
Wysłana: 25.12
Doszła do WER: 2.01
Doszła do domu: 13.01
Troszkę nawet tracking się nie pokrywa z doręczeniem: RI809439516CN - sprawdźcie sobie. Sprawdzałem co 2 dni i była cisza, nagle dziś całość wyskoczyła.
Co mogę powiedzieć? Jest mega. Bardzo dobrze spasowana, wygodnie leży w dłoni a fakt że jest gruba na 0.6mm sprawia iż troszkę nie czuć że się ma jakieś etui. Posiada zaślepki na jack oraz port ładowarki - są one spasowane i wchodzą z wyczuwalnym oporem. Wybrałem kolor szary bo taki mi się najbardziej podobał i byłby najlepszy do mojego grafitowego Mi4c. Posiada chropowate boki co robią robote - dzięki temu telefon nie wyślizguje się z reki tak często jak to miało miejsce bez żadnego case - plastik słuchawki jest strasznie śliski.
Wada? Jedna wada jest taka, że to etui jest po prostu takie same dla Mi4c i Mi4i. A dokładniej, najpierw wypuścili wersje dla Mi4i a potem po wypuszczeniu Mi4c poprawili to etui - zrobili dłuższą dziurkę pod mikrofon - dołącze zdjęcie w komentarzu i zwróćcie uwage na wysokość otworu pod Mi4i a potem jest weższy tunel na mikrofon (Mi4i ma dziurke bliżej portu w porównaniu do Mi4c). I przez tą przeróbke jest zaślepiony port podczerwieni a zaślepka portu wchodzi ciasno gdyż ma wiekszy otwór do Mi4i - przy założeniu do 4i zaślepka ciasno wchodzi.
Foty w komentarzu
@xamil54: ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: comment_rXKcdzn1cWpC1FCdbDCYHjbmy0RmHkKn.jpg
Pobierzźródło: comment_EfOiUmlInVEduNr8hfRTjRKsreuV1KXR.jpg
Pobierzźródło: comment_R79RCheMX7ZEmGhoolJDZfN6wOXrP7Cl.jpg
Pobierzźródło: comment_AAkqpeIXwj09I6hiSXMtKdjBZBI1qvRj.jpg
Pobierzźródło: comment_eKAE7l6yyl57iYJoyVKgpGsOTdI0wJvO.jpg
Pobierzźródło: comment_z0C8Hkx7TNA3iujQWCoKOc1i2e7uNkkK.jpg
Pobierzźródło: comment_ZdvTNlB6hJrwW0oKbu0JjLlWAgD9VHQj.jpg
Pobierz