Wpis z mikrobloga

I znowu ja z #pokazzakupy #itemyzchin . Tym razem #nillkin nature TPU case dla #xiaomi #mi4c ale zawołam też #mi4i

Link: http://www.aliexpress.com/item/For-Xiaomi-Mi4i-Clear-TPU-Case-Xiaomi-Mi-4i-Original-Nillkin-0-6mm-Slim-Design-Nature/32384022734.html

Zamówiona: 21.12
Wysłana: 25.12
Doszła do WER: 2.01
Doszła do domu: 13.01

Troszkę nawet tracking się nie pokrywa z doręczeniem: RI809439516CN - sprawdźcie sobie. Sprawdzałem co 2 dni i była cisza, nagle dziś całość wyskoczyła.

Co mogę powiedzieć? Jest mega. Bardzo dobrze spasowana, wygodnie leży w dłoni a fakt że jest gruba na 0.6mm sprawia iż troszkę nie czuć że się ma jakieś etui. Posiada zaślepki na jack oraz port ładowarki - są one spasowane i wchodzą z wyczuwalnym oporem. Wybrałem kolor szary bo taki mi się najbardziej podobał i byłby najlepszy do mojego grafitowego Mi4c. Posiada chropowate boki co robią robote - dzięki temu telefon nie wyślizguje się z reki tak często jak to miało miejsce bez żadnego case - plastik słuchawki jest strasznie śliski.

Wada? Jedna wada jest taka, że to etui jest po prostu takie same dla Mi4c i Mi4i. A dokładniej, najpierw wypuścili wersje dla Mi4i a potem po wypuszczeniu Mi4c poprawili to etui - zrobili dłuższą dziurkę pod mikrofon - dołącze zdjęcie w komentarzu i zwróćcie uwage na wysokość otworu pod Mi4i a potem jest weższy tunel na mikrofon (Mi4i ma dziurke bliżej portu w porównaniu do Mi4c). I przez tą przeróbke jest zaślepiony port podczerwieni a zaślepka portu wchodzi ciasno gdyż ma wiekszy otwór do Mi4i - przy założeniu do 4i zaślepka ciasno wchodzi.

Foty w komentarzu
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach