Aktywne Wpisy

jmuhha +32
Nigdy nie wybacze sobie, że zamiast na programistke która nie musi wstawać i pracuje z home office poszłam na lekarke, która musi jeździć do szpitala i zarabia 1/3 tego co programistka (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#programistka15k #programista15k
#programistka15k #programista15k

SaintWykopek +1060
Kto miał taką latarkę plusuje

Sytuacja z tamtego tygodnia : Rozładunek w Piątek od samego rana w IT zszedł do godziny 16 bo na rozładunku był tylko jeden gość. No to mówie kierowcom żeby pomogli przy rozładunku bo mieli odrazu załadunek do Polski z rozładunkiem fix ( podwójna obsada). Dawałem 50 eur dla jednego za godzinę pracy - powiedzieli że nie - OK mają do tego prawo, zmusić ich nie mogę. Rozładunek tyle trwał ze nie załadowali towaru.
Załadunek do PL przesunął się na Poniedziałek na 12:00, o 14:00 załadowali ale prace rozpoczeli o 7 rano ( jak wstali to sobie młotki wrzucili w tachograf ) więc zostało już niedużo jazdy. I tak dwóch kierowców jedzie z Włoch do PL od Poniedziałku 14:00 i do dzisiaj do 14:00 przejechali dopiero 1400km. Zostało im 500 km po Polsce więc rozładunek dopiero jutro rano.
Klient taki #!$%@? że już towaru nie chce a zapłata napewno rozstrzygnie się w sądzie.
A kierowcy hehe #!$%@?, ich szef też hehe #!$%@?.
#!$%@? za wożenie chleba się nie mogą nawet zabrać bo chyba by na wieczór do sklepu dojechał dopiero
#bekaztransa #gorzkiezale #januszebiznesu #januszetransport #spedycja
W pojedynczej obsadzie dojechałbym szybciej niż oni we dwóch ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora