Wpis z mikrobloga

Takie pytanie do Wykopków, ktoś z Was zamieszkuje Lipsk w Niemczech? Może to głupie, ale mam lekkie obawy przed corocznym wypadem tam na Wave Gottik Treffen (dość długi festiwal). Z powodu obecnej sytuacji politycznej nie wiem czy to będzie dobry pomysł, aby tam jechać i biegać w lateksach po mieście...

#wgt #lipsk #niemcy #festiwale #polityka
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AntiPlay: Ciekawe, też mam 27 lat i nie mówię o sobie babcia xd Też byłam łysa jak biegałam z kolegami w białych sznurówkach - a tylko po to bo czułam się z nimi dość ok. Potem tez biegałam w bojówkach z krokiem w kolanach i popijałam Leśny Dzban w parku, no a na koniec wszystko się unormowało i doszło do casual elegant black xd
  • Odpowiedz
@Jagoo: leśny dzban, to dałem dziewczynie na walentynki, opleciony różą o_O :D
a sznurówki to miałem czerwone, najlepsze są te młode, buntownicze gówniarze, którzy patrzą teraz z pogardą^^, nie wiedząc, że mają do czynienia z weteranami :D
  • Odpowiedz
@PiewcaPozogi: Wielokrotnie na Castle Party, Burn The Witches w Czechach (free tekkno), jakies leśne potupaje we Wrocku, a tak to różnorodna scena klubowa. Ale najserdeczniej wspominam Eletroperversion z krk i der bunker :) A Ty?
  • Odpowiedz
Ja lubię Cp tylko ze względu na super ekipę i atmosferę w naszym małym obozowisku. Dlatego mam nadzieję, że w tym roku nie będziemy musieli zrezygnować z WGT. Za niecały miesiąc znajomi jada tam na zwiady i się okaże co i jak :)
  • Odpowiedz