@donOGR: U jakubiaka miał fajny wywiad, ale pod koniec oczywiście #!$%@?ł, bo zaczął się napinać w kwestii tedego, że nie zagra w jego mieście koncertu bo on na to zgody nie wyraził ( ͡°ʖ̯͡°) a jego twórczość jakoś zawsze szła obok, średnio mnie interesowała. Chodzi o samą tematykę wpisu ( ͡°͜ʖ͡°) @UrbanHorn: nawet nie wiesz ilu ludzi tak
@Kain_to_Charlie_a_Delta_to_Kain: Noo, jak się odpali to koniec - nie idzie go słuchać. Poza tym to fajnie gada, szczególnie o hip-hopie. Próbowałem śledzić, ale prawie zawsze mi nie podchodziło, wole gdy był szczurkiem.
@Kain_to_Charlie_a_Delta_to_Kain: wiesz, chętnie bym się na ten temat rozpisal, ale w sumie to strona ze śmiesznymi obrazkami, przeczytasz to, jutro rano zapomnisz a ja się niepotrzebnie naprodukuje. Masa energii psu w dupe. Więc rozejdzmy się, ja ze swoimi poglądami a Ty ze swoimi Bless Ya
@Kain_to_Charlie_a_Delta_to_Kain: Jak się nie umie pić, to cóż, potem trzeba się bawić w różne AA i "trzeźwości". A nawet będąc w "szołbiznesie" można nałożyć sobie jakiś rygor, np. piję z kolegami tylko raz na tydzień i nigdy do upojenia.
@bambonierka: http://www.wykop.pl/wpis/15856101/milej-nocy-wszystkim-narkotykizawszespoko/ ( ͡°͜ʖ͡°) nie no grzyby lepsze. A co do peji to raczej szacun za 1) umiejętność zrozumienia problemu i zaakceptowania go - co jest najczęstszą przeszkodą w jakichkolwiek działaniach 2) walka z nim, życie w trzeźwości i wyrzeczeniach 3) umiejętność do przyznania się publicznego do tego problemu ( przewaznie to tabu) co wielu osobom może otworzyć oczy, jak i trochę wspomóc
#alkoholizm #przemyslenia #peja #rap #alkohol #uzaleznienie
@UrbanHorn: nawet nie wiesz ilu ludzi tak
Bless Ya
@bambonierka: http://www.wykop.pl/wpis/15856101/milej-nocy-wszystkim-narkotykizawszespoko/ ( ͡° ͜ʖ ͡°)
nie no grzyby lepsze.
A co do peji to raczej szacun za
1) umiejętność zrozumienia problemu i zaakceptowania go - co jest najczęstszą przeszkodą w jakichkolwiek działaniach
2) walka z nim, życie w trzeźwości i wyrzeczeniach
3) umiejętność do przyznania się publicznego do tego problemu ( przewaznie to tabu) co wielu osobom może otworzyć oczy, jak i trochę wspomóc