Wpis z mikrobloga

W sumie to chyba @a__s najwięcej odpowiada na temat użytkowników, więc zapytam jej.

Jak wygląda procedura zmiany konta? Np nie chciałbym już dłużej być jako @EXCV, tylko założyć nowe konto. Muszę usunąć te, poczekać 30 dni i założyć nowe? Chodzi o to żeby to sprytnie zrobić żeby nie wyłapać za multi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 17
Muszę usunąć te, poczekać 30 dni i założyć nowe?

@EXCV: Wystarczy, że rozpoczniesz procedurę usuwania na pierwszym koncie, nie musisz czekać do jej ukończenia. Jeśli jednak wykryjemy, że manipulujesz i korzystasz na przemian z obu kont, wtedy stracisz oba.
Czyli usuwam dajmy na to konto @EXCV, i zakładam nowe - nie loguje się już nigdy na @EXCV i jest ok, tak?

@EXCV: Dokładnie tak - coś takiego nie zostanie potraktowane jako multikonto.
@a__s: to jeszcze ja się odezwę. można usunąć różowy pasek pod awatarem? wybitnie nie lubię różowego i za każdym spojrzeniem na swój komentarz czy wpis aż mnie gryzie, że kiedyś, głupia, ustawiłam sobie płeć ()
@Theia: niestety nie można. Płeć wybierana jest tylko raz - nie można cofnąć ustawień do tych przed wyborem. Można jedynie zmienić płeć, o ile istnieją uzasadnione powody.