Wpis z mikrobloga

Dzisiaj przyjechały słuchawki Xiaomi Mi Hybrid cośtam cośtam z #gearbest. Gdzieś tam na jakimś forume to je pryszczersi nawet monitorami dousznymi nazwali, lol. Specjalnego szoku doznań nie ma, bo zmieniam z AKG kupionych przy okazji jakiejś mocno cebulowej promocji, ale czuć różnicę. Cały dół jest mniej zamulony, ale trochę kosztem środka. No i są tak o oczko cichsze. Wykonanie natomiast rewelacja - metal + solidnie wyglądający plastik i kabel w oplocie. Za ten hajs (normalnie $17) to rewelacja. Pilocik działa poprawnie z moim Galaxy Cholerawieco. W sumie to zadowolonym jest.

#pokazzakupy #xiaomi
Pobierz TwigTechnology - Dzisiaj przyjechały słuchawki Xiaomi Mi Hybrid cośtam cośtam z #gear...
źródło: comment_R8MvEBGpIQJuzURUUHtGVltADwvMxjl6.jpg
  • 14
@TwigTechnology: No tak, wiem że earpody to douszne, nie dokanałowe. Ale właśnie ja tylko douszne bo co miałem dokanałowe to mnie uszy bolą i co najlepsze i tak wypadają. Teraz mam douszne z jakiegoś gówno telefonu Noki i siedzą jak diabeł, ale grają słabo. A jak szukam dousznych na ali to albo podróby earpodsów właśnie albo tych apple z poprzednich gen.