Wpis z mikrobloga

Oficjalnie,

Ádám Gyurcsó został nowym zawodnikiem Pogoni Szczecin! Węgier podpisał z Dumą Pomorza 3,5-letni kontrakt.

Gyurcsó w ostatnich latach występował w zespole obecnego Mistrza Węgier – Videotonu FC. Jest on skrzydłowym i urodził się 6 marca 1991 roku. Nasz nowy nabytek 12-krotnie zagrał w kadrze Węgier, a także występował w fazie grupowej Ligi Europy. Jesienią był najskuteczniejszym zawodnikiem Videotonu.

#transfery #ekstraklasa #pilkanozna
db95 - Oficjalnie,
 Ádám Gyurcsó został nowym zawodnikiem Pogoni Szczecin! Węgier pod...

źródło: comment_tTnmCVX93MYyhhypiIM33wpk2zKkmbSR.jpg

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
@yneb: Prawda a do tego trzeba pamiętać, że liga węgierska jest gorsza od naszej. Słaby Lech w kwalifikacjach opie#dolił dwa raz ten Videoton bez większych problemów.
  • Odpowiedz
@1atilla1: Jakoś tam oni wypalili. Rudnevs bundesligi nie zwojował i teraz wraca (wrócił?) do Lecha i przynajmniej na nim Kolejorz zarobił. Nikolic trochę dla Legii bramek nastrzelał ale jak na razie wiele one jej nie dały - eurowpier#ol i 5 punktów straty do Piasta. I do tego raczej wielkiej kasy na 29 letnim napastniku nie zarobią.
  • Odpowiedz
@db95: zapowiada się ciekawie. Aż spojrzałem czy to nie jakiś rezerwowy, i nie to był jednak zawodnik pierwszego składu. Szczere gratulacje dla Pogoni.

@Kristof7: mówisz tak jakby to przez Nikolica Legia przegrała w Lidze Europy i traciła punkty w lidze. Akurat do jego transfery nie można i nawet nie ma jak przyczepić. Warszawianie mogli zrobić wiele rzeczy lepiej w tym sezonie, ale akurat transfer Nikolica to strzał w dziesiątkę.

A
  • Odpowiedz
@db95: Szczerze nie znam sprawy, obiło mi się, że może do Poznania wrócić ale więcej nie wiem nic.

mówisz tak jakby

@salvador_w_dali: Dorabiasz własną teorię do moich słów. Stwierdzam fakty, jeżeli Legia nie wygra mistrzostwa to jego bramki będą dla wojskowych niewiele warte. I wcale się nie zdziwię jeżeli po sezonie odejdzie np. do Championship bo za jego transferem na Ł3 stoi fundusz transferowy który liczy na spłatę swojej inwestycji.
  • Odpowiedz
@salvador_w_dali: A tak jeszcze w kwestii Gyurcso. Biorąc pod uwagę, że Pogoń na tę pozycję miała niespełna władz umysłowych Małeckiego i niepotrafiącego grać w piłkę Przybeckiego to poprzeczka nie została zawieszona przed piłkarzem z Węgier zbyt wysoko.( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz