Wpis z mikrobloga

@TiIa: najlepiej przejdz kładką na podgorze i idź do "zakładki" ew. ba sushi do.... chyba tao. dobra kuchnia azjatycja np horai na placu wolnica (wystroj taki se ale bardzo duzy wybor i w miare dobre ceny). moze nova, choc ostatnio ponoc jest gorzej. zazie i kolanko na sw. jozefa
@TiIa: Zależy co dla Ciebie jest kolosalną ceną. Smacznie, tanio i domowo w Marchewce z Groszkiem, U Doroty i w Lubię To. Trochę drożej w Warsztacie, Atelier na Placu Nowym i w Kolanku. :)
@TiIa: Bo ceny są nieadekwatne do jakości tych potraw chyba, że chodzi o otoczkę. Jest jeszcze taka ta knajpa gdzie na dole jest kręgielnia - PLAC NOWY 1 ceny wysokie ale w sumie jakbym miał wolne środki to bym sprawdził osobiście np. ich burgery (najtańszy 27zł, bagietka z jakąś trawą 19zł) i mógłbym się wypowiedzieć czy to dojenie na kase turystów czy faktycznie jakieś doznania smakowe..

Generalnie tam gdzie woda jest
@Xamox: wszystkim smakowało, ale ja niestety trafiłam na coś bardzo, bardzo słabego, a że na kuchni trochę się znam, to mam takie wewnętrzne 'mehh'... Sama pewnie bym tam nie wróciła. Obsługa też nie była zbyt miła, chociaż zwalam to na natężenie ruchu w danej chwili.
@Xamox: A widzisz. Sytuacja była taka, że znajomi mieli autobus na lotnisko o 3 rano i trzeba było im jakoś zająć czas do tej pory ;p a jeszcze co do warsztatu, mają duże porcje, to fakt, ale ja dostałam swoją sałatkę na tak małym talerzu, że nie mogłam poradzić sobie z jedzeniem w miarę cywilizowany sposób...