Aktywne Wpisy
MP0WER 0
Prosze was o ocene sytuacji bo z dziewczna mamy dyskusje o to.
Dziewczyna od 2 tyg jest za granica.
Rozmawiamy codziennie przez telefofon, czesciej ona dzwoni niz ja.
22.03 mialem urodziny i dosc czesto do mnie dzwonila, przez caly dzien.
Moja dziewczyna ma urodziny 25.03.
Ale opowiem najpierw jak wygladal 24.03 czyli dzien przed jej urodzinami.
W ten dzien wyjezdzalem do innego miasta by odwiedzic i pomoc swoim dziadkom ktorzy nie moga
Dziewczyna od 2 tyg jest za granica.
Rozmawiamy codziennie przez telefofon, czesciej ona dzwoni niz ja.
22.03 mialem urodziny i dosc czesto do mnie dzwonila, przez caly dzien.
Moja dziewczyna ma urodziny 25.03.
Ale opowiem najpierw jak wygladal 24.03 czyli dzien przed jej urodzinami.
W ten dzien wyjezdzalem do innego miasta by odwiedzic i pomoc swoim dziadkom ktorzy nie moga
Czy zachowalem sie zle?
- Nie 71.1% (32)
- Tak 28.9% (13)
Xaynna +5
Możliwe, że niektóre osoby w społeczności przegryw, ze względu na swoje trudności emocjonalne i społeczne, mogą przejawiać złość i frustrację, które niejednokrotnie kierują w stronę kobiet. Takie zachowania mogą wynikać z braku doświadczeń w relacjach z kobietami, niskiej samooceny lub niezadowolenia z własnego życia.
Takie zachowania są niewłaściwe i nieakceptowalne. Nienawiść wobec kobiet jest szkodliwa i może prowadzić do dyskryminacji, przemocy i nieszczęścia. Wszyscy powinniśmy działać w kierunku promowania szacunku, równości i
Takie zachowania są niewłaściwe i nieakceptowalne. Nienawiść wobec kobiet jest szkodliwa i może prowadzić do dyskryminacji, przemocy i nieszczęścia. Wszyscy powinniśmy działać w kierunku promowania szacunku, równości i
ps. dekielki zdjelam na chwile, zeby aparaty sie ladnie prezentowaly :)
Był też taki gościu co kolekcjonował portfele... w sumie to dość popularne hobby.
@Uogolnienie: Ty chyba dźwięku pieniędzy nie słyszałaś.( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
sprzedaje cos takiego http://olx.pl/oferta/polaroid-320-made-in-usa-CID99-IDcX995.html
jak dla mirka kolekcjonera moze bym i cos z ceny popuscil
Kiedyś i ja się pochwalę swoją kolekcją :D
btw. udało mi się ostatnio kupić Fuji Instax 200
ostatnio widzialam ze cena wkladow do wide'ow jest nawet nizsza od tych mniejszych, ktore ja posiadam. nie wiem co sie zadzialo, ale jak trafie na jakis aparat z tym systemem tez sie pewnie pokusze. Na
Nie no, mam swojego paska. I Kieva 60, Zenita, dwa cyfrowe Canony i jeszcze miałem Lomo LC-A (╯︵╰,)
A w Instaxa muszę się zaopatrzyć, bo fajny bajer (。◕‿‿◕。)
kurcze niby fajny bajer, ale zdenerwowal mnie. Na razie stoja na gorze i czekaja na lepsze ceny wkladow :)