Wpis z mikrobloga

Wytlumaczy mi ktos popularnosc, ogladania jak ktos inny gra w gry? Nie moge tego pojac, to tak jak za starych czasow ze starszym bratem, byl jeden komputer i trzeba bylo ogladac jak ktos gra, ale z nudow. A tu majac miliony rozrywek dostepnych w necie, ktos swiadomie wybiera, jak dla mnie marnowanie czasu i gowno rozrywke. i juz nie chodzi o kanal samego Janusza ale i dziesiatki innych...
#januszlive #janusz0821 #twitch
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@piotr-maszkar: ja tam zawsze lubiłem patrzeć jak starszy kuzyn gra w gry; po pierwsze: grał lepiej ode mnie i zawsze zachodził dalej; a po drugie jak byłem mały to bałem się przegrywania w grach xD
  • Odpowiedz
  • 7
@Lahoz: :) ja patrzyłam jak brat gra w gry. Najlepsze było granie np w Gothica czy Herosy bo mogłam mu podpowiadac i w ten sposób graliśmy tak trochę razem. Super wspomnienia :)
  • Odpowiedz
@Katarzyn: ale maja mozliwosci. Robienia czegokolwiek innego. To juz showup.tv przy tym wydaje sie mega rozrywką
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@fistaszki: a co ma jedno wspolnego z drugim
@Navari: no ok, ale tyle innych ciekawszych rzeczy do robienia... Ktos kto oglada takie glupoty chyba mysli ze jest niesmiertelny i ma czas na najwieksze nawet marnotrastwo czasu, ale zeby to choc wygladalo na
  • Odpowiedz
@piotr-maszkar: a po co oglądasz ludzi którzy mają za zadanie Cię rozśmieszać?
Zauważyłeś że ogląda się ludzi, a nie gameplay? Czyli suchy gameplay nigdy jeszcze się "nie wybił", a raczej osobowość tego co nagrywa? Tu mamy przyjemnego janusza który rzuci czasem smiesznym zartem i jest ok
  • Odpowiedz
@piotr-maszkar:

@Navari: no ok, ale tyle innych ciekawszych rzeczy do robienia... Ktos kto oglada takie glupoty chyba mysli ze jest niesmiertelny i ma czas na najwieksze nawet marnotrastwo czasu, ale zeby to choc wygladalo na dobra rozrywke, ale gdzie tam...

Jest też tyle innych rzeczy na które można wydawać pieniądze, tyle kobiet z którymi można sypiać - widocznie większości w dzisiejszych czasach odpowiada ta forma rozrywki.
  • Odpowiedz
@Rabusek: no to dales przyklad, ludzie patrza na janusza, bo anuz rzuci jakims sucharem. Czyli zupelnie jak kiedys lecial bigbrother, tyle ze ludzie ogladali odcinek godzinny z najlepszymi fragmentami. A tutaj to jakbys ogladal stream 24h z Big brothera(choc big brother przy tym to i tak wydaje sie byc mega rozrywka) i czekal az cos ciekawego sie zdarzy etc. no powiedzcie panstwo, czy to dobra rozrywka, czy marnowanie czasu. Ksiazki,
  • Odpowiedz
Ksiazki, filmy, blogi, fora, historia, przyroda dziesiatki innych pol zainteresowan, a ktos wybiera takiego Janusza ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@piotr-maszkar: a ty wybierasz mirko ( ͡° ͜ʖ ͡°) poszukaj innego baita
  • Odpowiedz
@piotr-maszkar: A co powiesz o oglądaniu seriali i identyfikowaniu się z ich bohaterami, przeżywaniu ich przygód? Zmyślonych postaci. Janusz przynajmniej jest prawdziwy i możliwa jest interakcja z nim, odpowiada na pytania itd. O to też chodzi w tego rodzaju streamach. O gadkę, coś jak siedzenie przy barze i krótkie nawijki z przypadkowymi ludźmi.
  • Odpowiedz
@fistaszki: Na Mirko masz setki roznych tagow, i wiele zwiazanych z tym informacji, ciekawostek na spooro tematow.
@bolo1: no zeby serial dobry zrobic to trzeba sie troche bardziej postarac niz Janusz ( ͡° ͜ʖ ͡°) a wlasnie dobry przyklad bo lipnych seriali nie ogladam. Kolekcji Janusza live na dvd na pewno bym nie kupil ( )
  • Odpowiedz
@piotr-maszkar: najwazniesjze ze pan janusz z tego ma hajsik, wczoraj 1k wyciągnął, dzisiaj podobno dobija do podobnej kwoty, w takim tempie w tydzień mu sie komp zwróci i będzie mógł fajnie zaszaleć :)
  • Odpowiedz