Wpis z mikrobloga

@wooles: Widziałem, ale on jest ładniej położony z tym widokiem na zamek w ogóle. W okolicach dworca pkp ma się jedynie widok na dziurawe ulice, biednych turystów i sebiksów z miną jakby się zastanawiali za co CI w--------ć.
  • Odpowiedz
@msichal: jeśli oceniasz całe miasto przez pryzmat okolicy dworca pkp (która i tak się powoli zmienia) to pogratulować, zresztą sam napisałeś, że jesteś okazjonalnie i tylko w ramach przesiadek, nooooooo więc faktycznie, możesz dużo opowiedzieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@januszekkk: Mogę powiedzieć z perspektywy ludzi, którzy się na przykład tam przesiadają i mają chwilę żeby przyjść się po okolicach tego wspaniałego dworca.
Po takim spotkaniu z Lublinem pewnie ciężko się przemóc żeby pojechać tam z własnej woli i pozwiedzać chociażby starówkę.
Po prostu miasto powinno coś tym zrobić... Nie wiem, zburzyć wszystko w p---u i zrobić park? Tak chyba najprościej...

• Odpowiedz
@StormtrUper: Po prostu Plac Andersena ;), kiedyś miało lepszy klimat.
@kylkson: Opium - zdecydowanie, zawsze jak nie mogę spać to można zajść na piwko nawet w środku nocy ;), jakieś dwa tygodnie temu był remont i wymienili też niektóre meble na nowe, trochę straciło na klimacie.
Trochę dalej za delikatesami - w kierunku stokrotki jest też fajna miejscówka - Czytelnia
@Snuffkin: No i jest też Peron,
  • Odpowiedz