Wpis z mikrobloga

@Tomciox: ja podobnie - tyle ze moja srednia cena zakupu to wlasnie 0.009 wiec nie ma szału bo skupowalem od 0.016 do 0.005. Ponad 5 bitkow siedzi tam. Mam nadzieję, że da dobrze zarobić i będę mógł spokojnie czekać na wzrosty przedhalvingowe. Jakie masz predykcje na najblizszy czas, czy poprostu czekasz na rozwój sytuacji?
  • Odpowiedz
@ermak: Planowana prezentacja Dash Evolution ( pierwszego zdecentralizowanego API dla CC) oraz Lamassu przerabia soft na ATM tak, żeby wspierał Dasha
  • Odpowiedz
@Tomciox: Niestety problemem DASHA jest to, że niemożliwym jest znalezienie dobrej giełdy DASH/USD z pełną historią. Cryptsy jak rozumiem zostały ostatnie tygodnie zipania. Także i tam wkrótce historia zniknie. Dla spekulantów nie ma nic bardziej niezbędnego w pracy jak dobry wykres. Niestety czasy kiedy DRK było na bitcoinwisdom już się zakończyły, a to był najfajniejszy sposób na analizę.
  • Odpowiedz
@alibi_m: To się za bity kupuje, głównie na polonex. Spekuła oczywiście gra pierwsze skrzypce, ale czy to ma znaczenie tak naprawdę? Od kiedy Bitcoin nie jest waluta spekulacyjną? Zważ że Dash żyje już długo i ciągle prze do przodu. Osobiście poza darkiem 3mam BTC, LTC, ETH,XRP z nadzieją na ładny zysk w niedalekiej przyszłości.
  • Odpowiedz