@hipotrofia: Gratuluję! (。◕‿‿◕。) Już się obawiałem, że klikając w spoiler dowiemy się, że jednak nic się nie zmieniło (jak np. u mnie), ale na szczęście przekazałaś nam dobre wieści! :)
@tajek: nie będę, teraz coraz więcej chcę robić ( ͡°͜ʖ͡°)
@mistellaire: Zaczęłam słabo, przez kilka miesięcy (na wakacjach) chodziłam do psychologa i myślałam, że już jest spoko i dam sobie radę. Miałam takie mało poważne podejście do tematu. Wtedy byłam chora już jakoś od 7 miesięcy, ale to był dopiero początek i jeszcze nie czułam się tak bardzo strasznie. Minęły wakacje, zaczęła się studbaza
Są jakieś ładne określenie na żeńskie gonady? #!$%@? brzmi obscenicznie i nie przechodzi mi to przez gardło. Może zacznę mówić Wulgata. Trochę lepiej #seks #zwiazki
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@mistellaire: Zaczęłam słabo, przez kilka miesięcy (na wakacjach) chodziłam do psychologa i myślałam, że już jest spoko i dam sobie radę. Miałam takie mało poważne podejście do tematu. Wtedy byłam chora już jakoś od 7 miesięcy, ale to był dopiero początek i jeszcze nie czułam się tak bardzo strasznie. Minęły wakacje, zaczęła się studbaza