Wpis z mikrobloga

@ajakmyslisz: Miałem tak na Spinerze2. Nie wiem właściwie czemu ale czasem jak grzałka była za słabo dokręcona to wystarczyło ją mocniej dokręcić i wszystko działało znów. :) Nie wiem czy Tobie pomoże ale warto sprawdzić.
@ajakmyslisz: idź na wyspę z tym, nunchaku to taki syf, że to hurtowo ludzie wymieniają. jeżeli masz gwarancję, a nie ma zniszczeń mechanicznych a po prostu coś w elektronice padło to od ręki dostajesz nowy egzemplarz. jak się skończyła gwarancja, to masz możliwość oddać na rękojmię, wtedy biorą od Ciebie baterię, i w ciągu tygodnia masz nową baterię (teraz z uwagi na nowy rok mogą być opóźnienia), tylko numer zostaw to
@beaverr: tylko, że kupowałem w edymie, a gwarancji i paragonu nie mam od dawna, gdzieś się zapodziały. No i jest dosyć mocno porysowane przy pierścieniu. Używałem go do rozkręcania nautilusa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ajakmyslisz: kupując tego typu sprzęt lepiej wydać te.pieniądze w esw bo i tak w końcu padnie i tak ;) nie z wszystkim tak jest, ale sprzęt pokroju ego one, nunchaku, spinnery i inne egony padają jak muchy