Aktywne Wpisy

Cześć,
chciałem podzielić się z Wami raportem finansowym mojej rodziny za lipiec. Od wielu lat prowadzę listę wydatków i przychodów, która pozwala mi kontrolować i zarządzać domowymi finansami.
Przychody w minionym miesiącu wyniosły
19 960,77 zł, natomiast koszty 9 312,43 zł.
Pozwoliło nam to oszczędzić 10 648,34 zł.
Przychody dzieliły się jak niżej:
-Moje wynagrodzenie: 13 801,58 zł
-Wynagrodzenie Żony: 5 599,20 zł
-Inne przychody: 500 zł (500 plus)
-Zwroty ubrań: 59,99
chciałem podzielić się z Wami raportem finansowym mojej rodziny za lipiec. Od wielu lat prowadzę listę wydatków i przychodów, która pozwala mi kontrolować i zarządzać domowymi finansami.
Przychody w minionym miesiącu wyniosły
19 960,77 zł, natomiast koszty 9 312,43 zł.
Pozwoliło nam to oszczędzić 10 648,34 zł.
Przychody dzieliły się jak niżej:
-Moje wynagrodzenie: 13 801,58 zł
-Wynagrodzenie Żony: 5 599,20 zł
-Inne przychody: 500 zł (500 plus)
-Zwroty ubrań: 59,99

IdillaMZ +11
Dzisiaj zaczynam oceniac zachowawcza, pozbawiona energii i inicjatywy prezydenture Bidena, coraz bardziej negatywnie.
Nie dokonala sie oczekiwana mobilizacja na zachodzie. Zachod majacy nieskonczone zasoby, zachowuje sie tak jakby wojny na Ukrainie nie bylo.
O zachodniej Europie juz nie mowie, ale USA z perspektywy czasu okazalo sie takim samym hamulcowym, ktory nie rozumie po co toczy sie wojna.
Gdyby zachod 1% gospodarek poswiecil na wojne, to juz mielibysmy pewnosc, ze Ukraina moglaby wypracowac
Nie dokonala sie oczekiwana mobilizacja na zachodzie. Zachod majacy nieskonczone zasoby, zachowuje sie tak jakby wojny na Ukrainie nie bylo.
O zachodniej Europie juz nie mowie, ale USA z perspektywy czasu okazalo sie takim samym hamulcowym, ktory nie rozumie po co toczy sie wojna.
Gdyby zachod 1% gospodarek poswiecil na wojne, to juz mielibysmy pewnosc, ze Ukraina moglaby wypracowac

2. Zechciej odpocząć pod koniec dnia grając meczyka w cs:go.
3. Trafiasz na cały team premade-odpałów na nowych kontach, którzy nawet się z tym nie kryją.
S. Brak profitu poza wk..em.
5. Brak punktu 4.
Jestem całkowitym zwolennikiem, aby możliwość korzystania z internetu była dla ludzi od co najmniej 15 roku życia pod groźbą kary pieniężnej dla opiekunów, zaś VAC-BAN był nakładany nie tyle na steam-id, ale na IP (jeśli stałe)+steam+unikalny id dysku twardego oraz mobo. Do tego zablokować wszystkie IP TORa i Proxy (sorry Chińczycy). Dodatkowo VAC powinien usuwać wszystkie gry na steam i informować wszystkich ludzi którzy mieli go w znajomych, że nie warto z takim zerem się zadawać. Zero litości dla oszustów.
Szkoda, że Steam jest tak potulny jak Szwecja wobec imigrantów. Szkoda, że nie jestem przy władzy bo dla takich bym jeszcze zastosował metody znane u KGB. Dostaliby darmową pamiątkę na resztę życia.
#csgo #oswiadczenie #gorzkiezale
- uczniowie zżynają z neta gotowce, a leniwi nauczyciele nie sprawdzają i jakoś "idą do przodu", zamiast się przyłożyć do nauki
- trollują, oszukują, wandalizm (np. na wikipedii niszczenie artykułów)
- bezpieczeństwo (pedofilia)
itp. itd.
Zabronić i zakazać. Dzisiejsze dzieciaki lat 15 mają tyle w głowie ile kiedyś 10-latki.
@Atexor: ale że jak, na instalacje steama o unikalnym ID? xD
Sprawdź: To dla mojego konta: https://steamid.xyz/32143772
Priorytetem jest to, aby skutecznie przeciwdziałać oszustom, a tego nie poczyniło Valve... od nigdy.
@LoQtiN: Przecież ci co zadzierali z hakerem bonzo to on mi zablokował płytę główną tak że nawet informatyk nie może nic zrobić, jeszcze namierzył ich numer IP i oblinkowal to wszędzie
#pdk
A mając IP można się spróbować włamać i
Szkoda, że allegro z tego zrezygnowało. Ja na swój list czekałem ponad 2 tygodnie (poczta polska <3). Teraz jest masę oszustów na multikontach i kontach słupach :/
VAC nie powinien dawać robić więcej niż banować z serwerów Valve. O tym żeby zabierać ludziom produkty za które zapłacili bo w jednej z gier ktoś sobie
Po prostu VAC ma być karą, dotkliwą. Takie dzieciaki czują się bezkarne, w szkole zżynają ze smartphonów z neta, w zadania domowe ctrl+c i ctrl+v z neta i potem wyrastają nam takie spier...iny pokroju obecnych polityków.
Pal licho, że cs:go 18+ i nikt się do tego nie stosuje, ale kara to ma być kara. Oszukiwałeś? Licz się z konsekwencjami. To,