Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +56
No w końcu proces detailingu zakończony po ponad pół roku od rozpoczęcia. Robione było na 4 raty, bo inaczej musiałbym auto zostawić na 2 tygodnie, a nie mogę sobie na tyle czasu pozwolić bez auta. Koszt całkowity po rabacie: 12,5k zł. I weszło:
- folia ppf 10-letnia na 95% zewnętrze auta (pozostałe 5% to klamki, tylnie światła, relingi dachowe) w tym ściągnięcie napisów i ponowne nałożenie, tak więc folia jest także pod
- folia ppf 10-letnia na 95% zewnętrze auta (pozostałe 5% to klamki, tylnie światła, relingi dachowe) w tym ściągnięcie napisów i ponowne nałożenie, tak więc folia jest także pod
farbowanylisek +497
Amerykańska kultura dawania napiwku to największy rak cywilizacji zachodniej #ameryka
Teraz właściwie mam mieszane uczucia, z jednej strony jestem zły.. nie wiem na co i na kogo. Trochę na siebie, że chciałem na nią liczyć, i na nią.. z oczywistych względów. Ja nie wyobrażam sobie bliskiej osoby tak potraktować. Nie mam pojęcia co ona była w stanie sama sobie dopowiedzieć przez te ponad 2 miesiące jak nie mieliśmy ze sobą kontaktu. Cieszę się jedynie, że się w niej nie zakochała, bo była na tyle zamknięta i dosyć bierna, że nie byłem w stanie tego uczucia wykrzesać. Nie spodziewałem się, że ten związek skończy się w tak dziecinny sposób… wiedziałem, że prędzej czy później może nas coś poróżnić.. nie miała dla mnie zwyczajnie czasu, chociaż miała go na inne błahe rzeczy, ale miałem tą relacje na tyle dojrzała, że byłem pewien że kontakt zawsze pozostanie.
Teraz na samym początku roku jeszcze zaczynam brać chemię, tak na wszelki wypadek mi dowalili. Zastanawiam się powoli ile jeszcze tego wszystkiego będzie i na ile sił będę miał żeby ogarnąć swoje życie.
#logikarozowychpaskow #zwiazki trochę też #psychologia nie może zabraknąć #feels
Komentarz usunięty przez autora
@Tychus: Stary, albo z kimś jesteś na dobre i na złe, albo #!$%@?.
Wyrzuć tego różowego ze swojego życia, bo nie jest wart ani chwili wspominania.
Wyrzuć tego różowego ze swojego życia, bo nie jest wart ani chwili wspominania.
otóż to.
@ronica nie doprecyzowałem w poście, +20 lat miałem na myśli sporo ponad 20 lat.. skończyliśmy 25 wiosen :p
@Tychus: @kiszczak: Nieważne ile panna ma lat 1000
Komentarz usunięty przez autora