Aktywne Wpisy
tiofen +385
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
KRZYSZTOF_DZONG_UN +164
JESTEŚ PRZECIWNY KREDYTOWI 0% I KAZDEJ INNEJ TEGO TYPU FORMIE = PLUSUJESZ
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
#rakcontent #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow
@Modern_Talking: dziwne porównanie. Moi znajomi abstynenci piją po prostu sok czy mieszanki sokowe (tzw drinki bezalkoholowe) i nikogo nie próbują nawracać na swoje przekonanie. Nikt też ich nie zmusza do picia w stylu słynnego "ze mną się nie napijesz?!". Tak to się spokojnie pije na tej mojej wsi...
Jak dla mnie podludzie to ci ktorzy sie ciesza, ze moga kupic cos co robi glosne "puk" lub "bum". Ale frajda, podpala sie to tylko, a to samo robi "bum". To jakas magia pewnie.
Wprowadźmy zezwolenie sprzedaży fajerwerków tylko 31 grudnia to... wszyscy będą kupować na nielegalu.