Wpis z mikrobloga

Genialna logika: nie puszczajmy fajerwerków, bo pieseł przez 20 min w całym roku będzie szczekał i chował się pod stołem. Co następne? Nie pijmy w sylwestra, bo abstynenci się obrażą i schowają się pod stół, czy może nie spotykajmy się na imprezie sylwestrowej bo piwniczni stulejarze widząc naszą zabawę będą płakać pod kołderką?
#rakcontent #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow
Modern_Talking - Genialna logika: nie puszczajmy fajerwerków, bo pieseł przez 20 min ...

źródło: comment_ZH3NYd00FtaajjeSYuVSHCZF3SiYzZAD.jpg

Pobierz
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@3mielu: Dokładnie tak. Nigdy nie rozumiałem co jest fajnego w tych wszystkich hukowych petardach. Rzucasz, wybucha, jest hałas, a Seba się cieszy "ale jebło Mati". Podobają mi się pokazy fajerwerków, te wszystkie rozbłyski, kompozycje, różne kolory. To jest fajne, i wizualnie wygląda świetnie. Nigdy nie rozumiałem co może być fajnego w jakimś achtungu, poza tym, że co bardziej spitemu Sebkowi może u----ć łapę :D.
  • Odpowiedz
Nie pijmy w sylwestra, bo abstynenci się obrażą i schowają się pod stół

@Modern_Talking: dziwne porównanie. Moi znajomi abstynenci piją po prostu sok czy mieszanki sokowe (tzw drinki bezalkoholowe) i nikogo nie próbują nawracać na swoje przekonanie. Nikt też ich nie zmusza do picia w stylu słynnego "ze mną się nie napijesz?!". Tak to się spokojnie pije na tej mojej wsi...
  • Odpowiedz