Wpis z mikrobloga

@Dijuna: Opcja z chłopakiem jest zapisana jako postanowienie noworoczne, ale póki co muszę grać sama ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Plutony nie działają ;/ Grałam i po 2-3 porażkach zostawiali mnie samą. Chyba faktycznie należy posłuchać rady kolegi @Witson i udać się tam, gdzie moje miejsce. Pomidorową ugotuję, będzie tematycznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@as2o3: ktoś musi zbierać baty, żebym ja miał 60%

Zacząłem pojmować o co chodzi w T30 :) odpowiednie ustawienie dziurawego dachu i można robić za honeypot. Przeciwnik bezskutecznie wali w wieżę, mój support dziurawi bezbronne przeładowujące kloce, a i ja raz na jakiś czas sprzedam bułę za 750hp xD 3 minuty i 5k damagu zablokowane, następne 5k wpakowane w przeciwnika.

Zobaczymy, jak gra się E4.
@Abrakadabror: Bardzo serio pytanie: co ja niby robię źle? Na załączonym screenie mam 20 wyspotowanych pojazdów w 15 bitwach (a ani jedna partia nie była rozegrana na lt), jak trzeba było decapotać, wracałam, kosztem uszkodzeń, które mogłam zadać innym pojazdom i ogólnie staram jechać się tam, gdzie mogłam pomóc ekipie. I często było tak, że odpalałam superpersa i nim gdziekolwiek dojechałam było 0:7.
@podpora_demaga Podziwiam, bo T30 uważałam za nieporozumienie (