Wpis z mikrobloga

To przez to że w gimnazjach uczą że mały gówno-kraik jak polska wchłonął Litwe kiedy było na odwrót i używanie zwrotu Polska zamiast prawidłowego żeby gimbusy mogły lepiej zrozumieć przekazywaną historie.

@KochanekAdmina: taguj te swoje wypociny #rakcontent niedouczony lewaku i hamuj się z chamstwem bo za znieważenie Polski są odpowiednie paragrafy. Zgłosić można nie tylko tekst sugerujący wysłanie imigrantów do Oświęcimia. A co do tematu to ten ,,gówno-kraik jak polska" przeprowadził
Wegetarianie protestują, bo w niektórych sieciach nie ma wege-jedzenia.

@FireDash: Ja wiem że nie to jest tematem dyskusji, ale serio są siedzi gdzie nie sprzedaje się warzyw? :)

@BongoBong: I racja. Niech hot dog zostanie hot dogiem, a marchewka marchewką.

Hot dog – rodzaj kanapki z gorącą parówką lub kiełbaską
@Songox25: Widze kolejne konserwa bez szkoły xD Wiesz skąd się wywodzi dynastia Jagielonów? Przestań robić #!$%@? z logiki że polska taka super i że litwa to #!$%@? bo było totalnie odwrotnie. Litwa skolnizowała Polskie i wszystkie władze na czele z Królem byli Litwinami. Polska w tamtym czasie (przed połączeczeniem z Litwą) była nic nie znaczącym kraikiem barbarzyńców jakich wiele w tamtym okresie, ale prawactwo bez szkoły oczywiście musi sobie przypisać sobie
Wiesz skąd się wywodzi dynastia Jagielonów? Przestań robić #!$%@? z logiki że polska taka super i że litwa to #!$%@? bo było totalnie odwrotnie. Litwa skolnizowała Polskie i wszystkie władze na czele z Królem byli Litwinami. Polska w tamtym czasie (przed połączeczeniem z Litwą) była nic nie znaczącym kraikiem barbarzyńców jakich wiele w tamtym okresie, ale prawactwo bez szkoły oczywiście musi sobie przypisać sobie wszystkie zasługi i Jagiełło był Polakiem xD Jak
@Songox25: Polska szlachta zdobywała władze bardzo powoli, a jak zdobyła to sprzedała swój kraj. Ot Polskie klasy rządzące w pigułce. Dopóki Królami byli ludzie spoza Polski to kraj się rozwijał. Potem już nic się nie dało.
Dopóki Królami byli ludzie spoza Polski to kraj się rozwijał. Potem już nic się nie dało.

@KochanekAdmina: Ta, zwłaszcza dynastia Wazów, wciągając nas w wojny dynastyczne ze Szwecją wzmocniła nasz kraj. Szlachta, rządziła w Polsce dłużej niż królowie, i to na okres wolności szlacheckiej przypada największa potęga Polski.
@Songox25: Może sobie weź sobie książkę (albo przeczytaj w internecie w końcu mamy XXIw) dlaczego doszło do wojny, dlaczego była nieunikniona, dlaczego to nie Wazowie ją wywołali tylko szlachta, dlaczego Szwecja bardzo chętnie do niej przystąpiła i jak wyglądała kampania na terenie kraju gdzie król desperacko zebrał armie i zaczął odbijać kraj z rąk wroga. Czego ja się mogę spodziewać po prawaku bez szkoły w którego głowie jest husaria i bitwa