Aktywne Wpisy
kukold +9
Dalej nic nie rozumiecie? Przerzucają Wagnera na Białoruś i następny "pucz" pojedzie prosto na Warszawę. Maskirowka sprawiła, że nie można już wiązać Wagnera z Rosją, która się odcięła więc art. 5 nie zadziała a z Grodna do Warszawy jest trochę bliżej niż z Rostowa do Moskwy. Dlatego Adrian i Pinokio mieli minę jak kot srający na pustyni. Zamiast zielonych ludzików bez oznaczeń ale z jasnym powiązaniem z Rosją będą ludziki w uniformach
Smiac mi sie chce, foliowe czapeczki z wykop.pl znowu mialy racje XD Koniec przedstawienia i pierozek zawraca ze swoja armia.
Jednak wczesniej eksperci z mirko zdazyli sie wypowiedziec i obrzucac blotem kazdego kto mysli inaczej. Wielka niespodzianka, ze geostratedzy znowu wyszli na debilow i onuce XD zawsze mnie bawi jak ktos probuje znac sie na wszystkim i na sam koniec za kazdym razem sie osmiesza XD
#ukraina #rosja #wojna
Jednak wczesniej eksperci z mirko zdazyli sie wypowiedziec i obrzucac blotem kazdego kto mysli inaczej. Wielka niespodzianka, ze geostratedzy znowu wyszli na debilow i onuce XD zawsze mnie bawi jak ktos probuje znac sie na wszystkim i na sam koniec za kazdym razem sie osmiesza XD
#ukraina #rosja #wojna
Summer in the Winter nowa EPka Kid Ink'a wyprodukowana w całości przez DJ'a Mustarda (exclusive spotify)
#rap #kidink #spotify