Aktywne Wpisy
p0melo +15
#programowanie #pracait #it #pieniadze #programista15k #korposwiat
powiem wam, że żałuję że wybrałem IT. Dla mnie pracowanie w IT przez kolejne 10-20 lat widzę jako ślepy zaułek. Racja, że dałem się nabrać na wysokie zarobki w wieku dwudziestu kilku lat, ale co dalej? Zarabiam 15k, za 5 lat będę zarabiał pewnie 25k. I to byłoby na tyle. Ślepa uliczka. Brak perspektyw. Jeśli miałbym zarabiać 60k/msc to w innym biznesie, inwestując zarobiony hajs w
powiem wam, że żałuję że wybrałem IT. Dla mnie pracowanie w IT przez kolejne 10-20 lat widzę jako ślepy zaułek. Racja, że dałem się nabrać na wysokie zarobki w wieku dwudziestu kilku lat, ale co dalej? Zarabiam 15k, za 5 lat będę zarabiał pewnie 25k. I to byłoby na tyle. Ślepa uliczka. Brak perspektyw. Jeśli miałbym zarabiać 60k/msc to w innym biznesie, inwestując zarobiony hajs w
zbigniew_wodecki +1690
Jak Lewica przekroczy 15% to losowy plusujący Miras dostaje blikiem tysiaka. #rozdajo
Trasa do Polski moją #220ce po pierwszym tankowaniu i jeździe 100-140km/h spalanie 8.5l/100km.
Drugie tankowanie trochę słabiej, ale szybciej - jazda 160-200km/h ( ͡° ͜ʖ ͡°) spalanie 12-13l/100km.
Cala trasa, mimo trochę większego ruchu przy granicy polskiej zajęła mi 9.5 godziny - dystans 1050km. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jestem mega zadowolony.
#speedywholandii #mercedes
Mój wujek obecnie poszukuje właśnie w124 i uparł się na 2.2 Tam siedzi m111.960 ? Jakbyś słyszał o jakimś zadbanym egzemplarzu to daj znać i jakbyś mógł napisać na co zwrócić uwagę przy kupnie, co się może posypać
Odezwij się do mnie jutro, lub po świętach, bo aktualnie nie mam czasu by sensownie odpowiedzieć . :)