Nie zwróciłem na to uwagi przed wrzuceniem poprzedniego wpisu, ale samozaoranie level Wipler XD
Jednym z moich błędów popełnianym w ostatnich latach było rozmienianie się na drobne i zajmował od się głupotami, drobnostkami, bieżączką polityczną i publicystyczną kosztem pilnowania "szerszego obrazu" i spraw najważniejszych.
@SirBlake: Wajpler to mój ulubiony polityk - ma się za nie-wiadomo-jakiego politycznego wyżeracza i szarą eminencję, w praktyce z zapałem p------i wszystko, czego tylko się dotknie, od spraw poważnych aż po detale w rodzaju tego wpisiku.
Nigdy chyba nie zrozumiem ślepej miłości kuclandu do tego faceta. Co wy w nim widzicie?
@SirBlake: nie no, to chyba dobrze, ze czlowiek potrafi przyznac sie do porazki i chce wyciagac z nich wnioski. przynajmniej dotychczas zawsze postrzegalem jako pozadane takie zachowanie
@mnik1: Kolego od kiedy pojawil sie pszemek to było mi to wiadome. Ten koles nigdy (jako lider) nic nie osiagnal. Jako ktos 2giego 3ciego szerego moze bylby wartoscia dodaną, ale nigdy jako osoba podejmujaca decyzje.
#wipler #neuropa #4konserwy #bekazprawakow #polityka
Nigdy chyba nie zrozumiem ślepej miłości kuclandu do tego faceta. Co wy w nim widzicie?