Aktywne Wpisy
Merck_1ae7 +99
Coś takiego odpisała mi osoba z którą chodziłem do liceum.
Lowca90 +49
Jeśli ktoś zastanawiał się jak wyglądają podłogi u ludzi bardzo bogatych (wykopowy programista 15k to przy nich biedak) to trzymam ją w rękach. Deska dębowa w klasie super select bez sęków i bieli. Szerokość 25 cm długość od 200 cm do 500 cm. Montuje teraz prawie 300 M2 w jednym z warszawskich apartamentów.
#remontujzwykopem #wykonczenia #budownictwo #budowadomu #nieruchomosci
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#remontujzwykopem #wykonczenia #budownictwo #budowadomu #nieruchomosci
( ͡° ʖ̯ ͡°)
Sążnistą pytą po ryju wszystkim, co kupują od chińczyków:
- smoczki dla dzieci za 3 grosze
- talerze i kubki po 5 groszy i dają z tego jeść/pić dzieciom, odgrzewając na tym jedzenie w mikrofali
- mydła, płyny do kąpieli i inne gówna mające kontakt z ciałem dziecka
Chcesz się truć gównem bez atestów to się truj, ale dzieciom moglibyście darować. Ja #!$%@?ę.
Ten na półce, aby był dopuszczony do sprzedaży w Polsce, musi spełniać polskie normy, nawet, jeżeli pochodzi z Chin. Gdyby się zdarzyło tak, że jakiś janusz biznesu bierze olbrzymią dostawę z aliexpress czy jd (albo inną drogą z chin) i potem kładzie na półce w sklepie, ktoś to kupi i się zatruje, to szczerze, nie żal mi potem janusza, co się z nim stanie, jak
( ͡º ͜ʖ͡º)
Super argument.
Masz też w Polsce kontrole drogowe, a i tak pijani kierowcy powodują wypadki.
Nie skontrolujesz wszystkich i wszystkiego. Nie ustawiasz policjanta z balonikiem na każdej ulicy, tak samo nie kontrolujesz absolutnie wszystkiego jak leci.
Kontrole wyglądają tak:
- Pracownik sanepidu idzie sobie do jakiegoś sklepu, bierze ileśtam sztuk z partii danego towaru, wyrywkowo, co