Aktywne Wpisy
Wrrronika +9
Jaka 1 losowa ciekawostka przychodzi Wam do glowy?
Angmac +149
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
zaraz na siłke!
#mikrokoksy
Wyjaśnisz mi co jest nie tak z białkiem z serka wiejskiego?
Z drugiej strony skąd brać wystarczającą ilość białka? Napychanie się mięchem czy jajcami też nie jest do końca zdrowe (szczególnie kuraki nastrzykiwane hormonami i antybiotykami).
Nie jest prawdą to co napisałeś, że białko z nabiału nic nie
@Ch-jogromPL: Jeszcze nie spotkałem się z poważnym kulturystą, który by jadł serki. Zwykle jedzą ryby, wołowinę, jajka i od święta kurczaka.
wklej swoja forme, bo z tego co piszesz to jesz 'czysto', ciekaw jestem jakies masz efekty na swojej diecie bez serkow i innych 'gowien'
Ryby, jajka jak najbardziej ok. Kurczak też, ale wszystko z umiarem. Ja jem i serki i twarogi i ryby i mięcho i orzechy :) W różnych proporcjach i konfiguracjach.
U mnie na siłce masa chłopaków je serki a wyglądają naprawdę spoko. W przeciwieństwie do "poważnych kulturystów" napompowanych Omnadrenem czy innym gównem.
Obliczyłem sobie zapotrzebowanie i mniej więcej się tego trzymam. Czasem wychodzi ciut więcej, czasem ciut mniej dziennie. Ale nie wybieram się na zawody, więc nie przejmuję się tym za bardzo. Trzeba mieć nie