Wpis z mikrobloga

Jeżeli chcecie wiedzieć, o jakie zachowanie chodzi do przedstawiam wam największą drużynę profesjonalnych GLOBALI - PENTASMIESZKAN ATENCJI.

Na wstępie - Dlaczego tak się zachowywali?
Tego to nie wiemy. Możemy jednak podejrzewać, że drużyna przeciwna była pewna wygranej do 0 - a co się okazało? No nie bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeżeli chodzi o nas (drużynę Teletubbies) - uważamy, że rozegraliśmy jeden z lepszych meczów w tym turnieju. Również myśleliśmy, że spotkanie szybko skończy się do 0. Okazało się jednak, że rozegraliśmy oto takie mecze:
Mirage (16:8 dla PENTASZMIESZKAN)
Inferno (16:7 dla PENTASMIESZKAN)
Warto podkreślić, że w pierwszym meczu PENTASMIESZKAN grało z globalami / supami i wygrali 16:1 :) My jako szeryfy osiągneliśmy taki wynik - nie mamy chyba czego się wstydzić :)
No cóż w końcu mamy swoją historię ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W meczu z Kondominium, drużyna PENTASMIESZKAN wygrała z tego co pamiętam 16:5? Coś takiego. Byli bardzo źli, że nie udało im się to do 0 (tak jak planowali) Z ich strony jedynie co mogliśmy wtedy zauważyć to podobne słowa i obrażanie Kondominium. Można tego poszukać w archiwum naszych streamów.
Podejrzewamy więc, że to właśnie jest powód takiego, a nie normalnego zachowania.

Wszedłem sobie na powtórkę i trochę porobiłem screenów, wybaczcie za jakość, ale u mnie powtórek prawie nie da się oglądać :) Nie ma tu wszystkiego, przyspieszałem streama co minutę i co się natrafiło to ująłem w screenach.

Album ze screenami, oraz małym komentarzem:
http://imgur.com/a/Z7AD8

#mirkogsturniej
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MirkoGamingSquad: Przecież wiadome, że nikt by się wprost nie przyznał. Ale samo pisanie

Żeby potem nie było, że MirkoGS manipuluje i chce wygrać turniej

wskazuje, że robicie tak co by coś z nimi zrobić, ale jednocześnie "żeby nie było, że my tak chcieliśmy". Nie mówiąc już o bezsensownej ankiecie, która jest "a bo tak, bo jesteśmy ciekawi", brak słów. Żaden inny team, który przegrał nie płakał na wypoku, nawet jeśli
  • Odpowiedz
@MirkoGamingSquad: zrobicie jak uważacie, jak dla mnie to powinni zostać bo tak samo jak inni poświęcili swój czas (przecież mogli jechać na lana( ͡° ͜ʖ ͡°)) i okazali się lepsi, a po prostu nie bierzcie ich pod uwagę w następnych turniejach
  • Odpowiedz
@MirkoGamingSquad: Moim zdaniem moglibyśmy z nimi wygrać. Gdybyście trochę spięli d--y, ogarnęli komunikację i przestali się przejmować tym, co przeciwnik robi poza grą, a skupili na tym, co robi w grze, to by było do zrobienia. @Litu rozgrywał mecz życia, jedyne co musieliśmy zrobić to k---a trzymać go przy życiu.
  • Odpowiedz
@Makku11: Tu nie chodzi tylko o wyzwiska, ale o utrudnianie meczu.

wskazuje, że robicie tak co by coś z nimi zrobić, ale jednocześnie "żeby nie było, że my tak chcieliśmy"

Przeczytaj kolejny raz wpis. Do 3 razy sztuka.
  • Odpowiedz
@Essteh:

zrobicie jak uważacie, jak dla mnie to powinni zostać bo tak samo jak inni poświęcili swój czas (przecież mogli jechać na lana( ͡° ͜ʖ ͡°)) i okazali się lepsi, a po prostu nie bierzcie ich pod uwagę w następnych turniejach

Możemy napisać, że na 80% tak zrobimy. Chcemy poznać tylko waszą opinię. To, że są lepsi to my wiemy od początku turnieju. jeżeli jakieś wątpliwości
  • Odpowiedz
@MirkoGamingSquad: tak bardzo na poważnie, że skacowany na niego przyszedłem... Nie o to chodzi, grałem, gram i będę grać dla frajdy. Jednak nie wiem jak Ty, więcej frajdy mam z wygrywania. A tym bardziej, gdy przeciwnik jest lepszy. A gadanie cały czas TSie, że i tak przegramy i nie ma sensu tego grać to jest tylko i wyłącznie mizianie się po własnym ego i szukanie wymówki wobec przegranej. #takaprawda
  • Odpowiedz
@boberczus: Czemu mówisz tylko ja :D Było nas 3 :P Jak uzyskaliśmy 10:5 na inferno w TT to spielismy dupe, wierzylem w to ze ugramy coś więcej. Ale kurcze, gralismy z najlepszymi globalami, ktorzy pokonali innych globali 16:1. Chyba nie powiesz, że źle nam poszło? :D

tak bardzo na poważnie, że skacowany na niego przyszedłem...

E no to dobrze grałeś jak na taki stan ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
@MirkoGamingSquad: Zamiast raz pogadać o tym, musicie robić drugi wpis, w dodatku dodając ankietę, która nie ma żadnego wpływu. Nie było tu nic takiego, czego nie moglibyście po prostu olać. Pisaliście o jawnym łamaniu zasad itp. jawne łamanie byłoby, jeśli ktoś grałby na haxach, gdyby w meczach niskich rang byłyby smerfy. Jasne, niezbyt fajne było to, że nie poinformowali o innym zawodniku, ale z tego co widzę, to zamiast raz
  • Odpowiedz