Wpis z mikrobloga

@sobi_m: Rozmowa z tym znajomym? Jak najbardziej. Nie spędzam długich godzin na pogaduchach z osobami, których nie uważam za interesujące. :) Teraz mirkuję, bo po prostu nie czuję się jakoś bardzo zmęczona. Może przeczytam jeszcze coś przed snem.
@sobi_m: Ach. Nie uważam mirkowania za jakieś bardzo produktywne zajęcie, ale czasem można załapać się na jakąś ciekawą rozmowę czy wrzucony content. No i wolę już to od nerwowego przewracania się z boku na bok, zmuszając się do snu.
@sobi_m: chodzę spac jakoś między 3 a 4 i śpię do 11-12. Nie lubię takiego trybu życia, ale jak będzie trzeba to bez większych problemów przestawię się na normalny tryb życia, tzn. chodzenie spac o 24 czy 1 i wstawanie o 7-8.
@mallavi: no wlasnie sie nad tym zastanawiam. siedze tu zeby zajac czas. ale robie to zamiast spac. a robiac to przyzwyczajam organizm to nie spania o tej porze i w konsekwencji poznego wstawania/nie wysypiania sie. a chcialbym moc wstawac z samego rana rzeski i wypoczety ale juz przyjalem taki nocny styl zycia i jestem w dupie xd ale z drugiej strony jest mi tak dobrze bo w nocy cisza i spokoj
Ogólnie mam tak, że zawsze rano jestem zmęczony i brakuje mi motywacji do wszystkiego. Jakoś koło godziny 16 zaczynam "życ", a w takich wieczornych i nocnych godzinach przychodzi motywacja i rozmyślanie nad tym, co będę robił następnego dnia. Oczywiście po przebudzeniu cała motywacja znika ( ͡° ʖ̯ ͡°)