@db95: last light mnie zaintrygował, ciekawy jest? W sensie fabuła. Chcę gry, że wchodzę i cisnę, bez kilku godzin spędzonych nad wgryzaniem się w świat.
@oldgamesfan: przeszedłem :( coś w podobnym klimacie?
@ihaha: Jeżeli może być coś starszego to F.E.A.R. 1 (8-10h+ dodatek) nawet dzisiaj potrafi zaskoczyć (nie kupuj na steamie tylko w bundlu taniej, za 5 euro masz 3 gry z serii z dodatkami). Call of Juarez Gunslinger (kolo 6-7 h), Hard Reset, Far Cry Blood Dragon, Shadow Warrior i Singularity mi się podobały również z mniej znanych tytułów.
@JanuszTypowyMolibdenowy: feara przeszedłem, gunslinger grałem a nie bardzo mi się podobało.
Kupiłem Shadow of Mordor (nie fps wiem), Payday 2 i Dead Space 1 i Bioshock Infinite. Polecacie coś od czego zacząć? @d3v: @bbackbone: @oldgamesfan: @db95: @cresiryx:
#gry #steam
@cresiryx: arma jakoś zawsze mi się głównie z multi kojarzyła, wolfenstein ten najnowszy? Ostatni w jakiego grałem to RTCW
@db95: last light mnie zaintrygował, ciekawy jest? W sensie fabuła. Chcę gry, że wchodzę i cisnę, bez kilku godzin spędzonych nad wgryzaniem się w świat.
@oldgamesfan: przeszedłem :( coś w podobnym klimacie?
The old Blood tak 4, ze znajdzkami z 7-8
Kupiłem Shadow of Mordor (nie fps wiem), Payday 2 i Dead Space 1 i Bioshock Infinite. Polecacie coś od czego zacząć?
@d3v: @bbackbone: @oldgamesfan: @db95: @cresiryx:
@JanuszTypowyMolibdenowy: ta gra to jakiś niewypał. far cry 3 jest prawilny