Wpis z mikrobloga

Psychicznie chore #!$%@? !!!!!

#!$%@?Ć TO #!$%@? Z MOJEGO KRAJU !!! SPALIĆ,ZNISZCZYĆ,ZABIĆ!

Oblać wszystkich benzyną z balonu i spalić wszystkich.

Na końcu tej "parady" wszyscy grzecznie wchodzą do pomieszczenia i odkręcamy kurek z gazem . I świat jest lepszy.

BOG, HONOR, OJCZYZNA Na Sybir #!$%@?!!! A ta #!$%@? Holland niech dalej filmy o zydach robi.

ja bym do #!$%@?ów strzełał na ostro.

#!$%@? lewackie parówy #!$%@? wam w srenie żeby ostatni imigrant i pedał wam noge podstawił

#!$%@?ć pedałów #!$%@? #!$%@? #!$%@? jak spotkam

Wy #!$%@? należy wam się po kuli w potylicę i do dołu z wapnem,jesteście parówy zakałą naszego narodu nawet zwierzęta tak się nie zachowują jak wy cwele #!$%@? w mordę,#!$%@? każdego pedała niszczyć to cwelowskie ścierwo pluje na was #!$%@? pomioty

Spalić gejów !! Jedna bombka na każdą paradę równości na świecie = brak problemów i obaw o to, że dzieci będą wychowywane przez takie niekonwencjonalne potwory !

I do tunelu wrzucić kilogram C4 !!!

02:25 nie dość że pedał to jeszcze zdechnie na raka hahahahhaha

Nie utożsamiam się z dresami, ale wg mnie powinni wam tam wiechać i spuścić taki #!$%@?, żebyście się nauczyli do czego służy dupa.

dewiatow z piorkiem w kiszce stolcowej powinno sie leczyc przymusowo a nie dawac prawo sodomia jest zboczeniem z tym sie czlowiek nie rodzi takiego stwarza go spoleczenstwo ktore do tych czynow przyzwala

Chore psychole i #!$%@?. Akurat teraz powinien się nam przydać Hitler.

zboczeńce pederaści do pieca 

Pedały do gnoju ! Mendy społeczne i tyle !

#!$%@? Z POLSKI #!$%@? HOMOSIE #!$%@? !!!!! SPALIC I ZABIC #!$%@? TO GOWNO !!!!!!!!!

A byli w tunelu wystarczyło było tam tylko #!$%@?ć gaz XD

To tylko część komentarzy pod filmikiem @rezyserzycia (mające sporo plusów). Mordowanie, wsadzanie do obozów, pieców... nic nowego. Ale przecież coś takiego jak homofobia nie istnieje... Swoją drogą ciekawe, że są tam też komentarze w stylu "W Polsce nie ma homofobii i nietolerancji"...

#lgbt #homoseksualizm #homofobia #neuropa #4konserwy
  • 60
  • Odpowiedz
@Eksperymentator_Amator: rozumiem, oczywiscie, ze ktos moze miec sentyment do tych geokoordynat geograficznych itp., tak jak ja mam do miasta, w ktorym sie wychowalem. odwiedzam je od czasu do czasu, lubie sobie zjesc pasztecika ;-), ale proby reformowania go bylyby idealistycznym idiotyzmem.
  • Odpowiedz
@gougastUd: Nie no, wiem wiem. Tylko przez zmęczenie zbyt wybiórczo traktuję wypowiedzi (właśnie taką, jak np.

@artpop: powiedz mi tylko jedna rzecz, ale tak szczerze... po co w ogole siedzisz w polsce? ).

A ta wybiórczość tej wypowiedzi polegała na tym, że niektórzy mówią (i tu cytuję): "Jak ci sie nie podoba, to wypieprzaj do pedalandii!!!one", czy jakoś tak, także ten tego ()
  • Odpowiedz
@artpop: @GangrenaM:
Myślę, że należy rozróżnić niechęć do tego typu parad wraz niektórymi postulatami środowisk lgbt (bo parady mają wizerunek starego zboczeńca przebranego za babę a z postulatów przebijają się te odnośnie małżeństw czy adopcji dzieci) a rzeczywistą nienawiść do osób homoseksualnych, gdyż ta ma miejsce tak rzadko jak Ci zboczeńcy wśród homoseksualistów.
  • Odpowiedz
18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@krasecz:

Tu raczej chodzi o możliwość posiadania, a nie sam fakt zwiększenia demografii. Nikt nie spisuje intercyzy na dziecko czy osiem. Nie można nikogo do tego zmuszać. A przywileje zostały ustanowione właśnie dla osób które będą miały dzieci i zwiększały demografie. A to że osoby nie spełniają swojej roli to już inna sprawa.

A przywileje zostały ustanowione właśnie dla osób które będą miały dzieci i zwiększały demografie. A to że osoby
  • Odpowiedz
@cienki137: różnica między wegetarianinem a homoseksualistą jest taka, że negatywne opinie w internecie o wegetarianach (których jest dużo mniej i są dużo bardziej stonowane niż w przypadku reakcji na mniejszości seksualne) zostają w internecie, a cała ta nienawiść i agresja z komentarzy o homoseksualizmie przekłada się na mocno negatywne reakcje również w tzw. "prawdziwym życiu". Dlatego uważam, że jak porównujemy LGBTQ do wymienionych przez ciebie grup (wegetarianie, ateiści, katolicy, osoby z
  • Odpowiedz
Jakkolwiek nie mam nic do gejów, to @artpop jest kretynem co wielokrotnie udowadniał i uważam, że powinien usunąć konto. Pozdrawiam resztę.
  • Odpowiedz