Wpis z mikrobloga

Ja miałem tylko 1 i rozowypasek się nasmiewa, że jestem jakiś n---------y

@dzerald: no bo to akurat prawda. Widzisz, ja bylem 10/10, tak jak i teraz jestem, tylko w innych kategoriach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@czubekpalca: Jestem w pełni normalny i nigdy nie miałem żadnych problemów z rozwojem. Od przedszkola gram w szachy. Pisze wiersze gram na instrumentach kiedyś nawet wygrałem konkurs matematyczny.
@ossj: Kategoria A
  • Odpowiedz
@ossj: Chyba tak bo rodzice bardzo się o mnie martwili w młodości. Jak coś przeskrobalem i mama była wzywana do szkoły to zawsze mówiła nauczycielce, że jestem "przyduszony" wiec mogą być ze mną problemy. Nawet jak szedłem na studia to poruszyła temat jednego punkta xD
  • Odpowiedz
@dzerald: Hahaha :D Byłaby z tego dobra pasta "w gimbazie miałem lajt, bo jak coś p---------m to nikt mi nic nie robił mame zawsze mówiła, że jeste przyduszony i dobry ze mnie chlopak nie moja wina więc o-----------m imby, raz w ostatniej ławce klepałem patrząc na lekcji geografii z taką młodą strasznie grubą babą, ważyła ponad stówę, chciałem rozśmieszyć kolegów, nasikałem sobie nawet na ramię ale brechtali, babka się w------a
  • Odpowiedz