Wpis z mikrobloga

Mam dość tych wszystkich wysublimowanych #rozdajo
Wróćmy do korzeni bycia atencjuszem. Kto zaplusuje ten wpis dostanie przepyszną puszkę #surstromming

Warunek jeden: Wygrałeś? Nagrywasz lub jakkolwiek dokumentujesz: unpacking, degusting lub wymioting.

Dodaje #gotujzwykopem, pewnie znajdzie się jakiś koneser.

Paczkę wysyłam w poniedziałek 21-12-2015 z rana. Losowanie będzie w sobotę o: 21:00 spośród plusujących.
Komentarze są bezpieczne ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Z porzygiem!
trzeci - Mam dość tych wszystkich wysublimowanych #rozdajo
Wróćmy do korzeni bycia a...

źródło: comment_C1zfYgq8WGH5KQYI9Kk6sOoVxLbqKK6f.jpg

Pobierz
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@eXtermi14: takbardzo to. ja bym dał jeszcze swojej różowy pasek- to ekstremalny francuski piesek który je 3 potrawy na krzyż bo reszta jej 'hurdur nie smakuje'

pamiętam jak zrobiłem pierwszy raz obiad wspólny- carbonare

i co usłyszałem? 'K---A SEBA CO TAM JEST?! CEBULA BOCZEK I CZOSNEK?! J--------E 3 ZNIENAWIDZONE RZECZY W JEDNEJ POTRAWIE J--------E CO TY ODSTAIWSZ DZWOŃ
  • Odpowiedz
@Pirooz: jej największa traumą życia był wyjazd miesięczny do chin (tańczyła w zespole ludowym), kminiła, ze była tam w stanie zjeść jedynie ryż i jechała na tym cały wyjazd- serio w to wierze xD
  • Odpowiedz
@eXtermi14: @paziu: biorąc pod uwagę to, że gardzi zwykłymi rybami i musiałbym sie naskakać jak małpa na drucie żeby zjadła np łososia, to nie wyobrażam co musiałbym o-----ć, żeby chociaż to powąchała
  • Odpowiedz