Wpis z mikrobloga

nie chce mi sie juz spotykać ze znajomymi. Źle się czuję, wszyscy odnieśli jakieś sukcesy w życiu a mi się nie udało jeszcze nic :( Kiedyś byłem duszą towarzystwa, a teraz to się modlę, żebym przypadkiem nie spotkał na ulicy kogoś.
wiem ze kiedys tam bedzie dobrze, ale nie wiem czy wytrzymam te męki i smutek. szanuję tych co nawet dziewczyn nie mają, nie wiem jak dajecie radę będąc samemu.

#feels #depresja
coolcooly22 - nie chce mi sie juz spotykać ze znajomymi. Źle się czuję, wszyscy odnie...

źródło: comment_aqYNxZYMMCr025c5AtDR5AuDUoNTSj12.jpg

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@elvisiako: nie ma uśmiechania losu, trzeba pracować i zasłużyć na sukces. A jak na ciebie chuchali i dmuchali przez cale życie i wszystko za ciebie robili to zostajesz s---------ą. Teraz tylko próbuję się wyrwać.
  • Odpowiedz
bo mieć dziefczynę to pieprzony Everest

@Vegter1893: rozumiem, że to sarkazm?
No dla niektórych tutaj ludzi myślę, że tak. Jak nie mają jakiegoś poczucia humoru i osobowości. Masa ludzi ma problemy
  • Odpowiedz
@barbados69: dziewczyna. Taka co nawet seksy są

Nie s------l tego. Nie wiesz ilu chciałoby by być na twoim miejscu.

@barbados69: no wiem. wiem kurna... I wiem, że ludzie na Ukrainie mają p--------e i że ludzie z Afryki mają gorzej ode mnie a mimo to czasem
  • Odpowiedz
@coolcooly22: Po powrocie też miałem ciężkie zderzenie z rzeczywistością, ale po tym co przeszedłem w Anglii albo inaczej, jak sobie poradziłem mimo tego że 4 na 6 miechów było mega beznadziejnie, podejście zmieniło mi się na takie że mimo wszystko sobie poradzę w tym życiu : )
  • Odpowiedz
@Millowisck: no właśnie a ja nie bo jestem c--a i się nie nadaje do ciężiej pracy, zaraz się załamę i uciekam. Patole mają nawet łatwiej bo angielskiego nawet nie znają a nauczeni roboty i jakoś sobie radzą.
  • Odpowiedz
Jak jesteś w takim stanie proponuję przejść się do lekarza po odpowiednie tabletki, do tego kupić magnez, witaminę D, zacznij coś ćwiczyć ( nawet w małych ilościach, np 20 pompek dziennie ) i powinno Ci się polepszyć
  • Odpowiedz