Zapisy do WykopCupu zostały właśnie zakończone! Zapisało się 35 uczestników, a co za tym idzie, drabinka będzie miała system RO32, z dodanymi trzema "przedmeczami" RO64 dla 6 wybrańców. Teraz kilka istotnych informacji:
-Od teraz, włącznie z tym wpisem, wszystkie pierdółki dotyczące turnieju (zgłaszanie wyników, podanie drabinki, anonse towarzyskie), będą tagowane tagiem #sc2turniej, żeby nie śmiecić naszego pięknego # sc2.
-Wbrew temu co mówią w radio i gazetach - nasz turniej wcale nie jest kolejnym turniejem bez nagród. W tej edycji do wygrania są dwa klucze do StarCraft BroodWar! Pierwszy wpadnie dla zwycięzcy, a drugi przypadnie wylosowanej osobie spośród reszty uczestników.
-Szczegóły turnieju zostana jeszcze dopracowane - Wszystkie półfinały jako BO5 są chyba niestety przesadą, a i przydałby się mały apdejcik map poola, bo domyślam się że nowa ladderowa mapa Cośtam Watcher, będzie jedną z najbardziej lubianych map, i dlatego chyba znajdzie swój slocik w naszym map poolu.
Prosiłbym także wszystkich o podanie swojego Nickname#ID, Rasy oraz Ligi (ogólnie to precz z segregacją rasową i ligową, no ale sie domagajo ;;)
Spamlista: (Prosiłbym jakiegoś użytkownika w kolorze bordo, coby pomógł zawołać, nie kręcąc mordo)
@Andr3v: Będzie loosers bracket oczywiście, po prostu ta trójka co odpadnie w tych trzech meczach, będzie miała o jeden mecz wcześniej w losers bracket.
No w praktyce to jest po prostu RO64 z 29 free winami, jakoś tak nazwałem dziwnie
Jako, że są zarzuty i jest oczernianie mnie, że rzekomo nie jestem Polakiem tylko ruskim to wrzucam dowód, że oczerniający mnie ludzie się mylą. Wszelkie nieodpowiednie komentarze szkalujące będą usuwane. #ukraina #rosja #wojna #wykop
Zapisy do WykopCupu zostały właśnie zakończone! Zapisało się 35 uczestników, a co za tym idzie, drabinka będzie miała system RO32, z dodanymi trzema "przedmeczami" RO64 dla 6 wybrańców. Teraz kilka istotnych informacji:
-Od teraz, włącznie z tym wpisem, wszystkie pierdółki dotyczące turnieju (zgłaszanie wyników, podanie drabinki, anonse towarzyskie), będą tagowane tagiem #sc2turniej, żeby nie śmiecić naszego pięknego # sc2.
-Wbrew temu co mówią w radio i gazetach - nasz turniej wcale nie jest kolejnym turniejem bez nagród. W tej edycji do wygrania są dwa klucze do StarCraft BroodWar! Pierwszy wpadnie dla zwycięzcy, a drugi przypadnie wylosowanej osobie spośród reszty uczestników.
-Szczegóły turnieju zostana jeszcze dopracowane - Wszystkie półfinały jako BO5 są chyba niestety przesadą, a i przydałby się mały apdejcik map poola, bo domyślam się że nowa ladderowa mapa Cośtam Watcher, będzie jedną z najbardziej lubianych map, i dlatego chyba znajdzie swój slocik w naszym map poolu.
Prosiłbym także wszystkich o podanie swojego Nickname#ID, Rasy oraz Ligi (ogólnie to precz z segregacją rasową i ligową, no ale sie domagajo ;;)
Spamlista: (Prosiłbym jakiegoś użytkownika w kolorze bordo, coby pomógł zawołać, nie kręcąc mordo)
1 @ELETHYNH
2 @CHISTORYK
3 @CANISLUPUSLUPUS
4 @ANDR3V
5 @TRANWKAPSULKACH
6 @P1TEK
7 @ZEN274
8 @INFANTOR
9 @RABUSEK
10 @FISHER255
11 @TRUTKA
12 @OSTR
13 @MLODYBOCIAN
14 @ENTROP
15 @BLYSKOTLIWY
16 @MATJU
17 @HADRONSCOLLIDOR (Tu może być problem z kontaktem ;; - banan)
18 @KLEJDAN
19 @TEH
20 @DEMBSKI
21 @WOMABO
22 @GOPIX
23 @BYSTRYBLONDYN
24 @ENTAROADUN
25 @KOLOROWY_JELONEK
26 @HAVOC
27 @TOCKAR
28 @KOWAD
29 @THEADAS
30 @MRMYDLO
31 @NAWON
32 @SCYTHE
33 @GLOSNIK
34 @XCCCX
35 @MERVIN
Mam nadzieję, że nikogo nie pominąłem, ani nie rąbnąłem się w nicku, w razie czego sygnalizować :).
Niech jakiś bordo zawoła wszystkich naraz bo nie doszło pewnie do wielu.
1 @ELETHYNH
I mała poprawka, bo nie @Scythe, @SctSc (Chociaz w sumie nie trzeba było wołać, bo już podał wcześniej :) )
ciągle nie wiem czy on to czyta havoc-zakon czy havo-czakon
AndrU#304 platynowy protoss.
Jeśli tak to co z dodatkowymi graczami:
?
Paprota#110
Platyna(ale mało gram, to mogę spaść szybko;p), Terran.
No w praktyce to jest po prostu RO64 z 29 free winami, jakoś tak nazwałem dziwnie