Wpis z mikrobloga

Wczoraj wieczorem/nocą robiłem dłuższą trasę i zauważyłem autostopowiczkę.
Sama, ciemno, zimno, wiec pomyślałem, ze ją wezmę.

Jako, ze po wejściu nie zapięła pasów, to przypomniała mi się pewna kwestia, ktorej nie zawahałem sie użyć:
" Lepiej zapnij pasy, bo jestem po 3 piwach"
Niestety nie połapała sie na moich żartach. Ba, nawet nie pomogły wyjaśnienia, że to kwestia z filmu. Ponadto kazała sie natychmiast wysadzić.
No cóż, płakać z tego powodu nie miałem zamiaru (tym bardziej, ze to żadna miss polonia nie była)
Odjechałem dalej myślac, ze to juz po sprawie, a tu za jakies poł godziny mijająca mnie z przeciwka policja za mną zawróciła, właczyła sygnały i postanowiła mnie zatrzymać.
Od razu jak stanałem na poboczu wyszedł aspirant z alkomatem i kazał dmuchać, po ponoc mieli zgłoszenie, ze takim autem jedzie ktos pod wpływem.

Niektórzy to na serio mają kija w dupie.

#coolstory #autostop
  • 91
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@yUlek: samemu to ciężko ocenic. W mojej intencji z pewnością nie było, żeby to zabrzmiało poważnie. Ot taki głupkowaty żarcik przypominający o pasach miał wyjść.
  • Odpowiedz
@nunu85: Chłopie, jesteś debilem, czy po prostu masz uszkodzony mózg? Na jej miejscu w--------m ci kluczyki gdzies w pole i wezwal policje.
Żartowniś k---a. Mogłeś jej powiedzieć dla żartów, że najpierw u---------z jej wszystkie palce, a potem wetkniesz je w dupe. To byłby dopiero żart!
  • Odpowiedz