Aktywne Wpisy
nonszalancki +195
szymekgoose +1375
Dwa dni temu przez mój błąd zostawiłem w pociągu laptop oraz plecak z różnymi fantami. Ze strony PKP - ogromny chaos informacyjny, brak konkretów, nikt nic nie wie. Finalna stacja to dla mnie drugi koniec Polski (Wrocław). Szybkie rozeznanie po tamtejszych znajomych i chrzestnych czy może ktoś odebrać bagaż - nikt nie ma czasu, problem nie do ogarnięcia.
W historii pojawia sią cudowny portal wypok. W desperacji zapytałem o dyspozycję Mirków z
W historii pojawia sią cudowny portal wypok. W desperacji zapytałem o dyspozycję Mirków z
Komentarz usunięty przez moderatora
@Tajch: Co ma rydzyk do tego xD
Problem w tym, że nieuk pietru jest przewodniczącym partii, a pawłowicz tylko minionkiem xD
Jak wy śmiesznie szukacie kontragumentów na siłe i myślicie, że coś wam w życiu wyszło xD
Ponadto to co napisałem było nawiązaniem do:
Kto go niby tak wielbi, psychotyczne mohery, których życie to radiio maryja? To, że ktoś popiera rządy PIS nie oznacza, że od razu będzie nazywał rydzyka autorytetem. Wmawiacie nam rzeczy, których nigdy nie powiedzieliśmy i przypinacie łatki na które nie zasłużyliśmy tworząc fałszywe stereotypy. Oto broń lewackiej propagandy.
Na te słowa najlepiej będzie przypomnieć pewien popularny filmik. Oczywiście ze to nie oznacza, że każdy popierający pis będzie nazywał rydzyka autorytetem, tak samo jak ktoś popiera Petru to nie musi być zachwycony PO czy też Razem.
Mówisz o stereotypach? Przeczytaj teraz co pisałeś ty i twoi koledzy. Sami opieracie się na stereotypach.
Wymyślamy? Po pierwsze WYMYŚLAM. Rozmawiasz
Podałem w 15 sekund po tym jak napisałeś, też szukane na siłę?
Nota bene chciałem edytować trochę swój komentarz ale szybko odpisałeś.
Komentarz usunięty przez autora
Przede wszystkim - wspominałeś o tym że szukam argumentów na siłę - nie wiem w jaki sposób miałoby to być krytyczne wobec mnie, jednak chciałbym zobaczyć jakieś argumenty z twojej strony.
Nie wierzę, że taki nierozumny jesteś. Taka podpowiedź: powiedziałeś ze nikt go nie uznaje za autorytet, więc zamiast "szukać na siłę argumentów" po prostu podrzuciłem filmik.
Nie użyłem chyba żadnych