Wpis z mikrobloga

@JestemPsem: bo jest ustawiony tak jak ta cała nowopowstała nowoczesna, o której jeszcze nikt nie słyszał a już miała wynik ponad progiem wyborczym we wszystkich sondażach.
@Czimchik: Rydzyk ma to do tego, że jest zagorzałym poplecznikiem pisu, promuje ich jak może i pierze mózgi wyborców jak nikt inny w tym kraju. Ich słuchacze to ludzie głosujący popierający pis i z nimi związani, ponadto jest to jedna z najbardziej opiniotwórczych stacji w Polsce.
Ponadto to co napisałem było nawiązaniem do:

ten #!$%@? nieuk nawet nie ma doktoratu, a jest uważany za wielkiego specjalistę i wypowiada się w sprawach
@vind: jesteś pierwszą osobą na tej planecie, która nazywa rydzyka wielkim autorytetem xD
Kto go niby tak wielbi, psychotyczne mohery, których życie to radiio maryja? To, że ktoś popiera rządy PIS nie oznacza, że od razu będzie nazywał rydzyka autorytetem. Wmawiacie nam rzeczy, których nigdy nie powiedzieliśmy i przypinacie łatki na które nie zasłużyliśmy tworząc fałszywe stereotypy. Oto broń lewackiej propagandy.

@Czimchik:

jesteś pierwszą osobą na tej planecie, która nazywa rydzyka wielkim autorytetem xD

Na te słowa najlepiej będzie przypomnieć pewien popularny filmik. Oczywiście ze to nie oznacza, że każdy popierający pis będzie nazywał rydzyka autorytetem, tak samo jak ktoś popiera Petru to nie musi być zachwycony PO czy też Razem.
Mówisz o stereotypach? Przeczytaj teraz co pisałeś ty i twoi koledzy. Sami opieracie się na stereotypach.

Wymyślamy? Po pierwsze WYMYŚLAM. Rozmawiasz
vind - @Czimchik: 
 jesteś pierwszą osobą na tej planecie, która nazywa rydzyka wielk...
@Czimchik: Nazywanie mnie lewakiem bo krytykuję pis.
Podałem w 15 sekund po tym jak napisałeś, też szukane na siłę?

Nota bene chciałem edytować trochę swój komentarz ale szybko odpisałeś.
@Czimchik:
Przede wszystkim - wspominałeś o tym że szukam argumentów na siłę - nie wiem w jaki sposób miałoby to być krytyczne wobec mnie, jednak chciałbym zobaczyć jakieś argumenty z twojej strony.

Swoją drogą o co chodzi ci z tym filmikiem?

Nie wierzę, że taki nierozumny jesteś. Taka podpowiedź: powiedziałeś ze nikt go nie uznaje za autorytet, więc zamiast "szukać na siłę argumentów" po prostu podrzuciłem filmik.

Nie użyłem chyba żadnych