Aktywne Wpisy
jozef-dzierzynski +940
#rod
#nieruchomosci
Czyli co, w jeden dzien na wykopie pojawiło się kilkadziesiąt kont które zaczęło szkalować rodosy i powtarzać dokładnie tą samą propagande o potrzebie zaorania rod i zrobienia tam parków? To nie jest wcale podejrzane.
Pochwalcie sie chłopaki z której agencji marketingowej jesteście, ile wam płacą za gównoposty na wypoku?
#nieruchomosci
Czyli co, w jeden dzien na wykopie pojawiło się kilkadziesiąt kont które zaczęło szkalować rodosy i powtarzać dokładnie tą samą propagande o potrzebie zaorania rod i zrobienia tam parków? To nie jest wcale podejrzane.
Pochwalcie sie chłopaki z której agencji marketingowej jesteście, ile wam płacą za gównoposty na wypoku?
mrukamani +33
źródło: jkghkjgkgkjg
Pobierz

Jest firmy ZMI, która ponoć jest niczym innym jak marką Xiaomi. Z tego też powodu liczyłem na świetną jakość i... nie zawiodłem się, ani trochę.
Żeby zobrazować sobie mój opis polecam obejrzeć kilka foteczek tu --> http://imgur.com/a/pIwx4
Powerbank przyszedł ładnie zapakowany w typowe dla Xiaomi czyste kartonowe, minimalistyczne pudełeczko. W środku kolejne pudełeczk, a w nim piękny prawie-prostopadłościan z energią w środku.
Urządzenie jest bardzo fajnie wykonane, ze świetnej jakości plastiku, dodatkowo obudowa jest delikatnie pofalowana. Jest po prostu ładne.
W zestawie nie dostajemy wiele, bo po co - kabel micro usb oraz instrukcję, również po angielsku.
Powerbank uruchamiamy przyciskiem na górze i wtedy zaczyna ładować oraz wyświetla stan baterii - od 1 do 4 kropeczek. Działa bez zarzutów, chociaż denerwujące jest, to że lampki cały czas migają podczas ładowania. Powerbank bez problemu naładował iPhone 5S cztery razy, ale jeśli wierzyć liczbom, powinien ponad pięć. To i tak dobry wynik, a akumulator serdecznie polecam.
Warto dodać, że urządzenie rzeczywiście szybko się naładowuję - w te 4 godziny 10000 mAh
#aliexpress #banggood #itemyzchin