Wpis z mikrobloga

Dostałem z banggood.com piękny powerbank można go tu obejrzeć i poczytać

Jest firmy ZMI, która ponoć jest niczym innym jak marką Xiaomi. Z tego też powodu liczyłem na świetną jakość i... nie zawiodłem się, ani trochę.

Żeby zobrazować sobie mój opis polecam obejrzeć kilka foteczek tu --> http://imgur.com/a/pIwx4

Powerbank przyszedł ładnie zapakowany w typowe dla Xiaomi czyste kartonowe, minimalistyczne pudełeczko. W środku kolejne pudełeczk, a w nim piękny prawie-prostopadłościan z energią w środku.

Urządzenie jest bardzo fajnie wykonane, ze świetnej jakości plastiku, dodatkowo obudowa jest delikatnie pofalowana. Jest po prostu ładne.

W zestawie nie dostajemy wiele, bo po co - kabel micro usb oraz instrukcję, również po angielsku.

Powerbank uruchamiamy przyciskiem na górze i wtedy zaczyna ładować oraz wyświetla stan baterii - od 1 do 4 kropeczek. Działa bez zarzutów, chociaż denerwujące jest, to że lampki cały czas migają podczas ładowania. Powerbank bez problemu naładował iPhone 5S cztery razy, ale jeśli wierzyć liczbom, powinien ponad pięć. To i tak dobry wynik, a akumulator serdecznie polecam.

Warto dodać, że urządzenie rzeczywiście szybko się naładowuję - w te 4 godziny 10000 mAh

#aliexpress #banggood #itemyzchin
  • 6
@mantileg: Możesz powiedzieć kiedy zamawiałeś? Sam zamawiałem prawie miesiąc temu na BG powerbank i jeszcze nie doszedł. Dawno mi nie szedł sprzęt tak długo z BG. Wiem że był 11.11, ale coś długo to trwa.