Wpis z mikrobloga

@gangsteris: No co ja zrobię że wykopują, moim celem jak to wstawiałem było zdobycie paru lajków na ssc i niezapychanie php tysiącami obrazków xD A że zrozumieli opatrznie? xD No bo co mi daje że tutaj wejdę w gorące? A na ssc to jest jednak znacznie większy splendor ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No bo co mi daje że tutaj wejdę w gorące? A na ssc to jest jednak znacznie większy splendor

@arct2: jaki splendor daje Ci trochę lajków w php których nikt nie widzi poza zalogowanymi użytkownikami? ;)

tutaj możesz zostać bordo, ale łóżko musiałbyś przenieść do piwnicy xD
@gangsteris:

jaki splendor daje Ci trochę lajków w php których nikt nie widzi poza zalogowanymi użytkownikami? ;)

No właśnie o to chodzi, że ssc to trochę kółko wzajemnej adoracji xD Choć na dłuższą metę... to sensu nie ma żadnego ;p Choć przykład betona pokazuje... że ma xD
@arct2: kółko wzajemnej adoracji to mało powiedziane ;) uwielbiam FPW ze względu na jego merytoryke odnośnie wszelakich inwestycji (to z FPW dowiem się najpierw co będzie budowane w moim mieście a dopiero później z gazet), ale php to według mnie szambo xD
@malinowe-usta: przyznam że nie myślałem że w taki sposób to się potoczy ta akcja z "przejmowaniem wykopu". Myslalem że mają jakieś pojęcie jak funkcjonuje wykop, nie myslałem że nawet beton się do tego przyłaczy. Fakt, trochę się też do tego przyczyniłem, ale to co się stało potem wymknęło się spod kontroli i zaczęło dorównywać poziomem "perpetum prawakum" :(((